Emmeselle på en fin kjøkkenvegg :-)

Jeg synes det er like gøy hver gang jeg får se interiørene dere har plassert bildene mine i! Jeg sjekker jevnlig hashtaggen #Emmeselle på Instagram for å titte inn og få med meg når dere deler noe der. (Jeg er @emmeselle) Og spesielt gøy er det når folk har laget en liten utstilling med gjenstander som er fine sammen - og fotografert det! Tusen takk! I dag har jeg havnet på interiørbloggen Cecilieslykke med illustrasjonen "Hasselblad" som jeg synes stod godt på kjøkkenet der - kanskje spesielt mot den mintgrønne boken. Elsker den fargen!

 

2 kommentarer

Mia Wallace

12.09.2013 kl.06:36

Fine bilder, der det fra ditt kjøkken? Det var iallefall stilig:) Jeg skak pusse opp kjøkknet mitt pc'rommet oh kanskje stua mi før jul, Jeg har så masse ideer,, og det er fint å også få inspirasjon litt her og der, fikk det her av deg nå, så takk:)

Inspirato.blogg.no

12.09.2013 kl.09:43

Mia Wallace: Hei! Nei det er fra Cecilieslykke - en interiørblogger :-) Hun er flink - søk henne opp!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits