Liten og søt, men livsfarlig.

Møt Asta, min søte lille venninne som raver hele 1,6 meter over bakken. Ved siden av meg og mine 1,8 meter er vi ganske gøye sammen. Spesielt når vi klemmer. (Jeg i knebøy eller hun på en krakk)Det er ikke til å få høydeskrekk av - men ikke la deg lure.

Hun er hudpleier og jobber på WahWah Skin Trim Studio her i Bergen, og det som gir henne størst glede her i livet er å utføre smertefulle "nyttige" ting med kroppens overflate. Hun jobber visstnok med "velvære" også, men det tror jeg bare ikke gjelder meg. Jeg har sett henne være hyggelig også, men jeg vet ikke helt altså. For hver eneste gang jeg er på en eller annen behandling hos henne, er det enten nåler eller voks involvert - eller sadistisk satan-massasje som gjør at jeg holder pusten og sier stygge ting til henne underveis. En gang for flere år siden klarte hun å lure meg til å være sånn crash test dummy for brasiliansk-voks-opplæring. (Note to self: NEI NEI NEI) ...Det hele akkompagnert av hennes hånlige latter fra helt, helt nederst i magen - og etterhvert minst 3 kollegaer som kom inn for å få med seg showet mens de spiste Mr.Leenudler og fniste. Stas! I forgårs var jeg og fikk fruktsyrebehandling fordi huden min var, quote - "en vandrende katastrofe verre enn jeg har sett deg noensinne" , "grå og jævlig" og "har du prøvd å sove, Mona?"

Svaret var nei. Og så stakk hun nåler i meg. Jeg sa stygge ting. Hun lo.

Men så gikk vi og spiste middag etterpå (i dunkel belysning etter all mishandlingen) og så glemte jeg alt sammen. (Det kan ha vært litt rødvin involvert også)

Dessuten våknet jeg opp med frisk glødende babyhud.

Og i går fikk jeg dobbel-massasje på hele kroppen med lavasteiner og det som ser ut som en lett ommøblering av rygghuden min:Rough love. Men akk, så deilig etterpå.

Asta, din sadist. I love you!

7 kommentarer

Marit

29.08.2013 kl.18:15

Hehe .. morsomt innlegg! Ser jo ikke god ut den massasjen, men er ganske sikker på at det var deilig etterpå. :o))

Inspirato.blogg.no

29.08.2013 kl.18:17

Marit: Ekstra godt i dag! Og ganske deilig etterpå ja :-) Er jo ikke bare hennes feil at ryggen og skuldrene mine er som å massere en kuleramme.....

mary

29.08.2013 kl.22:11

Hei :-)

Storkoser meg med bloggen din - skulle ønske du var min venninne også ;)

Hvor kommer du egentlig fra?

Inspirato.blogg.no

29.08.2013 kl.23:05

mary: Så bra at du liker den! Jeg kommer fra Fauske :-)

phantomblue

30.08.2013 kl.18:10

2 stk på deg???Er det 1 for å holde deg nede menst du sier stygge ting til venninne og en for å massere?.stilig bilde

Inspirato.blogg.no

30.08.2013 kl.19:16

phantomblue: Ja, må ha litt rå kraft. Og så én fotograf med iPhone da. Så blir alt bra.

phantomblue

31.08.2013 kl.09:54

Heheheh.Så sier de at man ikke kan være into S&M og samtidig være småbarnsforeldre ;oP

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits