ÅPNINGSFEST! Vil du være gjest?

Tjohoo! Endelig kan jeg dele det jeg har jobbet med de siste ukene!

Har jobbet på spreng hele "ferien" for å produsere ferdig arbeider til min salgsutstilling som åpner midt i Oslo sentrum denne høsten. Deretter har jeg jobbet på spreng for å koordinere alt som skal gjøres for å holde en svær åpningsfest for å feire! Arrangementet gjør jeg i samarbeid med Kulturhuset, og det blir en superspennede kveld!

I tillegg er jeg glad for at det er god plass på Kulturhuset - for da kan jeg invitere dere som leser bloggen min også! Dere er hjertelig velkommen på åpningsfest fredag 13. september !Vil DU stå på gjestelisten?

Send en e-post til event@emmeselle.no med navn på deg og evt. medbrakte venner. Det blir en fabelaktig kveld! :-)

Facebookevent finnes selvfølgelig også! Bare se her!

2 kommentarer

ME

22.08.2013 kl.01:09

Skulle gjerne vært der, men er blakk:P Har delt eventen på facebook i hvertfall;) Hvor lenge varer utstillingen? (sånn i dager/måneder?)

Inspirato.blogg.no

22.08.2013 kl.11:42

Meru: Den henger oppe 4 uker.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits