Fikk visst besøk av NRK i dag!

NRK kom på besøk i lunsjtider i dag. Allerede er vi visst på skjermen.

Se TV-intervju herog nettsak her.

 

Synes det er fascinerende at Norwegian både sier at de a) kontaktet hundeeieren og b) sørget for å gi vann når det var egentlig c) ingen av delene.

Oh well! Jabba er sakte men sikkert på bedringens vei og denne saken har jo vekt SÅ mye mer interesse enn jeg kunne sett for meg. VG har ringt for intervju, NRK har vært på hjemmebesøk med TV-team, det har haglet meldinger, kommentarer og mailer - folk har stoppet meg på butikken og bare vil si at de synes SÅÅ synd på Jabba. Det har til og med ringt fremmede mennesker som har fått med seg saken og som bare vil prate om det - det er tydelig at alle som har dyr kjenner på hvor skummel opplevelse dette kan være. 

Nå tror jeg at jeg setter strek for saken og sier at vi er fornøyd med å ha blitt så godt fulgt opp, og ha fått gitt en advarsel til andre som skal ut og fly med sine kjære firbente. Bare synd at det ble en så hard start på turen, både for hunden, pengeboken, tidsskjemaet og tilliten til det å skulle frakte hund.
Tusen takk for alle gode tanker! Dere er veldig, veldig hyggelige.

Jabba sender en stor våt suss til dere alle.
5 kommentarer

zentia

29.07.2013 kl.21:34

Såpass! Jeg er så glad at det spredde seg videre og at folk fikk vite om dette!

Søte Jabba!

Tutta

30.07.2013 kl.10:24

Når man selv har en hund som er en del i familien og i tillegg er gravid, ender mann opp med å gråte på kontorpulten så tårene triller nedi tastaturet.

Inspirato.blogg.no

30.07.2013 kl.12:07

Tutta: Hi hi! Stakkars - jeg føler med deg! Tvi, tvi! :-)

hermanogmamma

01.08.2013 kl.18:56

Bra hu er på bedringens veg :) Ikke bare, bare å reise med dyr.. :)

Kaoma Chibesa

04.08.2013 kl.20:37

Hoff, god bedring til hunden ♡

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits