Jeg blir anbefalt i denne månedens Elle :-)

Hurra - kunne det passet bedre? Emmeselle for Elle?Og når Elle Decorations sier at du burde handle deg en håndlagd skatt (ja, faktisk!) hos meg, ja da synes jeg du skal høre etter :-) Kjøp kjøp, slik at jeg kan fortsette å lage mer!

Dere får i tillegg -10% rabatt om dere bruker kupongkoden INSPIRATO - bare fordi dere er så fine og greie!

Glad godnattklem fra smilende EmmesELLE.

Og ja, hør etter hva Elle Decorations sier du skal ha på veggen din HER  :-)

4 kommentarer

Wow, så fantastisk! Jeg har store planer om å kjøpe et trykk av deg så snart jeg blir ferdig med oppussinga. Bildene dine er rett og slett nydelige :D

Sigrid

30.06.2013 kl.00:33

Har så lyst på en plakat med noe kafferelatert! En cappucino eller cortado eller oppdrukket espresso... Er det noe du vurderer å lage? :-)

Inspirato.blogg.no

30.06.2013 kl.22:42

Sigrid: Kanskje det! :-)

Sigrid

03.07.2013 kl.13:58

I så fall har du brått enda en kunde! :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits