Vaskekaos, allergi, løpetid og fandens oldemor.

Helg. 

Kort oppsummert: Livet er plagsomt i disse dager. Heldigvis kom sommeren og reddet meg i siste liten.

Lørdagen for eksempel, var helt suveren - en halv dag gikk med på å drikke masse vin i solen med verdens beste svigerinne. Glemte nesten at jeg hadde med meg et fjell med klær. Baaah! Har jo ikke vaskerom klart enda, og vaskemaskinen som er splitter ny står midt utpå kjellergulvet og gjør narr av meg. Resultat: Vaskedag hos overnevnte svigerinne - men det er jo ikke så ofte man får være glad og brisen mens man vasker klærne sine. Labbet glad og fornøyd videre til Grünerløkka for å møte en studievenninne som nå jobber i London, og det er heller ikke hver dag det er 28 grader om kvelden og man kan tusle jakkeløs rundt i sandalene sine og vifte med tærne. Deilig, deilig lørdag sett bort fra at jeg har sånn bjørkeallergi at jeg til tider har lyst å klore ut øynene mine og legge dem på sprit. Hvor lenge kan en pollensesong vare, egentlig? Jeg blir gaaaal. Allergiøyedråpene jeg har fått føles ca. som syre blandet med grus. Topp. Ikke ser jeg noenting heller. Bajs.

Resten av helgen har bydd på utpakking, sortering, kasting, vasking - og andre ganske uinteresante husaktiviteter. Det er helt utrolig hvor lang tid det tar å renovere og komme seg på plass igjen etterpå. Puh. Når vi er ferdige med dette skal jeg ALDRI flytte igjen. Bislet, you're stuck with me for life. Blir bare (under tvil) små turer innom butikken for å kjøpe mat og kanskje ut i parken for å lufte bullvov. (Som har fått løpetid igjen, og er sur megge som sitter snurt under skrivebordet mitt og demonstrerer hvor jævlig hun har det.)

Nå er jeg klar for ny uke, masse produksjon, noen kjedelige møter, noen spennende møter, og en to-do-list lang som 2013. (et vondt år) Og så lover jeg å forsøke frekventere i denne bloggverdenen. 

Ha en deilig kort uke alle der ute, hvem enn dere er :-)


Stor varm surmeggeklem fra to sure megger. 

Én kommentar

Lydia

21.05.2013 kl.13:19

Hahauffda! Livet blir fem ganger enklere med en gang man har egen vaskemaskin ...... Elsker kåpa di forresten :D

- L

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits