Gjeeeeesp, hjemmekontor! Jeg er så mett.

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Vært skrekkelig flink og sånt.

(Les: Spist lunsj to ganger, tegnet litt, fikset regnskap, vasket gulv, gått tur med Jabba i parken, handlet mer mat, spist igjen. Tegnet litt mer. Brettet klær. Drukket kaffe. Hentet i barnehagen. Laget laks. Svart på mail. Skrevet dette blogginnlegget.)

Men - jeg har til variasjon faktisk tatt et par bilder til dette intetsigende blogginnlegget, slik at dere kan se de fine jordbærene jeg har spist i dag. Hæ? Flink! Ja! Jeg som aldri tar bilder til dere. I dag hadde jeg sol inn på arbeidsplassen min, og så ut på folk som trillet forbi på syklene sine iført solbriller. Og så kan dere få se at jeg laget restepastasalat med serranoskinke og enda litt mer jordbær. Og at jeg begår ekstremsport ved å legge tegningene mine rett under salatskålen.

(Bør ha lært. Tegning nummer én til Canonvideoproduksjonen ble tilgriset med SMØR. På tre plasser. TRE! Suksess! Bra, Mona!!! Ja, for det er det jeg heter, forresten.)

Sånn. Det var dagen min. Ikke spesielt innholdsrik, men dog. Jeg har tegnet en kombisykkel, og vært mett siden jeg stod opp. Hva har du gjort?

4 kommentarer

Marie Oma

14.05.2013 kl.21:59

namm,det så godt ut :D

ME

14.05.2013 kl.22:48

Herlig^^

Har vært på jobb i dag og på sanitetsvakt på et løp. Lang, men lite innholdsrik dag. hehe

Phantomblue

14.05.2013 kl.23:10

hahah.Husker de syklene der,fra tidlig 80 tallet.Tror veldig mange jenter lærte å sykle på dem,intil de fikk en DBS(tror ikke det fantes andre dame merker at the time) Mener de kom i orange,grønn,rød,blå.

J.

15.05.2013 kl.00:33

Råtøff sykkel-tegning! :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits