Burde ha skjønt tegningen.

Argh. Jeg burde jo ha visst bedre.

Da jeg ble sammen med en mann som kjører bil med brannsikkert undertøy, burde jeg jo kanskje tenkt at det ville ha visse konsekvenser. Jeg, som sist valgte bil basert på en festlig blomstervase på dashbordet, fant meg en fyr som slettes ikke hadde blomstervaser hjemme, men pokaler og kranser. Og så jeg som aldri skulle finne meg en a) sportsidiot, b) bilfyr - eller evt c) massemorder. Ja, ja. Hvor gærent kan det bli.Det gikk kjempefint! For plutselig, en vakker dag i mai for to år siden, fikk han selskap i bilen. (Den med blomsterpotten)Mannen planla dermed en heftig sesong utfra litt nye kriterier. Barnevognsesongen 2011, ble det. Helt uten hjelm og visir.

Dessverre så varte den bilfrie gleden bare sånn passe lenge.

Nå har jeg plutselig TO av dem.

Den minste (snart 2) år sier ting som:

"Mamma, jeg er fire år. Kjøpe racerbil!."

"Jeg også vil ha motorsykkel."

"Mamma! Kjør fort!"

"Pappa! Vil kjøre varebil!"

"Brooooooom broooooooom!" (hver gang han ser en litt frekk bil)

...Og den store (34) leverer dessverre også fraser av ganske lik art.

4 kommentarer

Lydia

13.05.2013 kl.20:20

Hahaha! Hallais, han er jo trossalt snart FIRE ÅR - på tide med racerbil..

- L

Inspirato.blogg.no

13.05.2013 kl.20:31

Lydia: Hihi, ja i hans verden er det verdens mest naturlige ting. Man blir fire år, man får racerbil. Sånn er det bare. Det morsomste er at han prøver å juge på seg et par år! Og når man spør han "Nei, men hvor mange år ER du?" Så holder han opp EN finger. For det ER jo ett år han er, fremdeles.

FRA FEIT TIL FIT

13.05.2013 kl.21:00

haha, så sykt skjønn! Han vokser nok opp til å bli både flink men litt rask i trafikken :)

Linnea

14.05.2013 kl.20:58

haha, burde ha skjønt TEGNINGEN!

Max er bare sååå søt! :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits