Føler du deg truffet?

Jeg er klar over at jeg muligens frivillig har tråkket på en tå eller tre i min bloggtid. Men så er jeg jo glad i dere uansett, og setter stor pris på at det er nok av materiale der ute til å fortsette å bruke denne bloggen som ventil innimellom. Takk, takk, og masse kjærlighet til dere flotte, rare, snåle mennesker som inspirerer meg daglig! Fortsett å ta med galskapen ut i dagslyset.


Trykk om du føler deg truffet i dag :-)

Kaller du kjæresten din for Gubben?

Kommer du fra et lite tettsted?

Er du gravid?

Har du en liten veskehund?

Er du Facebookmisbruker?

Er du redd for trekken?

Digger du Jeffrey Campbellsko?

Er du en rosablogger?

Bruker du finn.no?

 

4 kommentarer

Helen

01.05.2013 kl.19:11

Gubben min e bror til din tidliger lærer Yngvar, vi kommer begge fra ett lite tettsted, og æ ler mæ litt ihjæl kvær gang jeg leser bloggen din. ha en finfin helg og æ gler mæ til alle forsettelsene som vil komme på bloggen din. Du e flott!

Inspirato.blogg.no

01.05.2013 kl.19:48

Helen: Haha, så gøy! Det er stas å høre. Hils Yngvar neste gang du ser han, han er en topp fyr! Og velkommen tilbake, fortsettelse følger ;-)

Susn

01.05.2013 kl.21:21

hehheh....joa, kan vel føle meg bittemittetittelitt truffet... særlig på veskehund... det har jeg ikke men jeg ar DOGGYBAG... ;) ...eller "Dog i bag " ;)

http://video.blogg.no/432964

Yvonne Jensen

01.05.2013 kl.23:12

Hihi, endelig noen som deler samme syn som meg på ordet "gubbe" og bruken av det :D Genialt!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits