Den store pausen går mot en slutt :-)

Denne bloggpausen altså. Jeg har så masse gøy jeg har lyst å fortelle! Og snart er jeg dessuten tilbake. Det kribler i fingrene!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte hen, og hva som faktisk er interesant for dere å lese om - men det blir i allefall for min del mye gøyere å komme tilbake fra dvalen når jeg har forsømt mine skriblerier over lengre tid og kan fortelle dere hva som har skjedd i mellomtiden. Sånn bortsett fra litt maling, tegning og kaffedrikking. Er til og med mulig at jeg blir litt plagsom.(Sånn passelig) kort oppsummert - sånn for i dag i allefall...

Vi har flyttet tilbake i leiligheten. Vi har strøm! Vi har vann! Mangler dusj, da - så løper for tiden rundt og dusjer på kontoret som noen bomser. Er vant til å bære rundt på et halvt parfymeri i baggen, ekstra skift, løse bleier og babybodyer, sminken er på avveie, ledninger til rettetang som slenger etter meg når jeg går rundt osv. Hjemme har vi fått på plass halve kjøkkenet. Den nye teknologien på kjøkkenfronten er så avansert at det å skru sammen en dør til et skrog er nå som å montere en UFO uten bruksanvisning, alt går på strøm (selv skuffene!) - og det er begrenset hva slags kokkekunster vi får gjort uten ovn og kjøleskap. Gangen er vårt kjøkkenlager, og på platetoppen (som forresten er hvit og dødsfin) kan vi i allefall lage pannekaker og koke tevann. 

Noe sier meg at jeg kommer til å føle meg som en bortskjemt prinsesse på toppen av en diamantbelagt gullhaug når jeg får lov å dusje i eget hus, sette juicen i et rent og kaldt kjøleskap - og ha klærne i en garderoooobe. Ah. Tiden nærmer seg en mer komfortabel tidsalder, så vi holder pusten i mellomtiden og finner oss i å bo litt ... sådär.

Ellers!

Firmaet mitt surrer og går, og jeg har masse morsomme samarbeid å vise dere om litt. Det aller første samarbeidet dere skal få se, er et med Canon - som har gitt meg et nytt fint kamera (speilrefleks med fantastiske filmfinesser) så om kun få dager kommer det en liten video på bloggen her - og så får en av dere kanskje mulighet til å få seg splitter nytt kamera  :-) 

Og! Endelig! Jabba kommer snart hjem til Oslo igjen! Stensparken får tilbake én gryntende bulldog om kun få strakser. Håper ikke hun spyr når hun kommer tilbake i ny leilighet. Udyret er ikke så glad i forandringer, da blir hun skikkelig gretten. Bloggen skal definitivt oppdateres med stadig nye bulldogsprell, lange tunger, feite mager og hengetryner. Stay tuned.

Og over til jobben! Emmeselleproduktene mine i stadig flere butikker, og det er ingenting som er gøyere enn å finne de riktige stedene og folkene i ulike norske byer. Jeg elsker de små personlige interiørbutikkene med sjulte perler, designvarer og masser av nips og rot i alle hyller. Har dere der ute i det vidstrakte land noen favorittbutikker (innen design/interiør/gave) som burde ha solgt kort og plakater fra Emmeselle? Kom gjerne med tips :-) Jeg lanserer forresten snart en morsom sak i samarbeid med Oslos største kunstutstyrforhandler. En liten greie for alle dere som tegner, ønsker å bli bedre å tegne, eller lære seg å tegne! Dere får vite mer straks.


Gleder meg til å skrible med dere igjen! Og ikke bare TIL, men gjerne MED. Fortelle dere uinteresante ting som at jeg akkurat nå sitter på mitt midlertidige kontor på Solli Plass, titter ut på regnet som gradvis blir små solstråler der ute, og lurer på om jeg skal våge meg ut på asfalten i disse skoene som egentlig er ment til å kun sitte med. Jeg har glemt maskaraen i kjelleren og må huske å levere dagens bestillinger på Posten. Bære flytteekser fra lageret og hjem til halvferdig leilighet. Dessuten har Norsk Folkemuseum allerede gått helt tomt for alle kortene mine, (hurra!) og har bestilt en haug med nye som jeg må få til å frakte ut herfra på et mystisk vis :-) Jeg har vært gjennom 3 kopper kaffe og en halv boks med blåbær, så nå tror jeg det er på tide med litt lunsj. Føler for en tom kha gai i magen...

Hva gjør DU akkurat nå? Just presis akkurat NUH? :-)

 

18 kommentarer

ravn73

18.04.2013 kl.12:22

Hyggelig å lese bloggen din, mens jeg spiser lunsj på kontoret. Nå er magen full av Go'dag fruktmusli og melk :) Det regner ute. Ha en fin-fin dag!

Benedikte

18.04.2013 kl.12:26

Så gøy å høre fra deg igjen! Høres ut som du har det bra, tross alt, digger at buisinessen din går så det griner, utrolig bra. Ellers så har jeg bursdag i dag, og lurer på å unne meg kortpakken din som jeg tror hadde passet fint inn i en ramme jeg mekker på... Viktig med prosjekter!

Inspirato.blogg.no

18.04.2013 kl.13:15

Benedikte: Oi oi oi! Hvis du har bursdag, så synes jeg du skal få en liten rabattkode på kjøpet ditt: skriv inspirato i kupongkodefeltet og få 20% bursdagsrabatt ;-) Gjelder hele nettbutikken, også kortpakken. Gratulerer med dagen! (Andre får selvsagt også lov å bruke bursdagsrabatten din)

Inspirato.blogg.no

18.04.2013 kl.13:16

ravn73: Jeg HAR en finfin dag! Ute har det gått fra nå å regne, til knallsol - til full storm. Tilbake nå etter lunsj, og håret mitt er alle veier. Ja, ja. Er greit vi er inne på varme kontorer da :-) Ha en finfin dag du også!

Kristine

18.04.2013 kl.14:05

Jeg sitter på café med min søster (som ikke er min søster, men som er det læll) og stirrer på en muffins jeg har noe uoppgjort med. Ute holder det nesten på å regne, og når jeg ser ut vinduet mot Gråkallen (høyeste punktet i Trondheim) er nesten all snø borte! Hipp hurra! Det eneste kjipe med det er at jeg i fjor sa at jeg skulle være så flink å bruke snøen til å trene på (les:langrenn) (les2: didn´t happen), og nå blir jeg minnet på at jeg også lovte meg selv i fjor at jeg skulle bruke bar asfalt og lyse kvelder til jogging, rulleski, sykling og all annen faenskap. Såe. Joa.

Vurderer å slutte å spise hvetemel. Og heller kjøpe altfordyrtmensunt mel laget på mandler, mais eller engler.

Ha en flott dag, da du! :) Godt å høre fra deg igjen.

Inspirato.blogg.no

18.04.2013 kl.14:20

Kristine: Haha! En evig runddans. Er godt kjent med fenomenet. Men om du skal droppe hvetemel så må du bestille på iherb.com med én gang - ikke handle alt på helsekosten, det er sånn tre ganger dyrere. Ellers så kommer jo de gode bærene i butikken snart - jeg planlegger å gå over til bærdietten, fordi det smaker så godt. Jeg kan spise uendelig med bær tror jeg. De er forresten ekstra gode på proteinpannekakene. Lykke til, med skiplaner og jogging og hvetemelstreik... Ha en fin vår :-)

Hilde

18.04.2013 kl.16:01

Flott at du er tilbake! Jeg gleder meg virkelig til å få se hvordan det blir hos dere til slutt (jeg håper du har tenkt å dele det, ja)!

Jeg importerer bilder av undulatene mine til Lightroom i dette øyeblikk. De skal etter hvert ut til undulatenes dagbok på et undulatforum. Hurra for sære hobbyer! :D

Eirin

18.04.2013 kl.17:49

Velkommen tilbake!

Akkurat NÅ spiser jeg en boks kikerter med gaffel, mens jeg leser litt forskjellige blogger.

elisabetharb

18.04.2013 kl.18:53

Jeg er glad for å ha deg tilbake! Du blogger så veldig fint.

Just nu sitter jeg på ett universitetsbibliotek i sørvestLondon og jobber med enterprenørskapsinnleveringen min. Eller, jeg har en blogglesepause fra det, hehe.

filifjong

19.04.2013 kl.10:36

Akkurat nå : Sitter i sofaen i ullslåbrokken, drikker nespressokaffe fra en av mine x-antall fantastiske loppiskopper å ser på hjernedød tv på TV3 før jeg skal på jobb kl 14.00.

Og du, ikke tenk så mye på at du har vært litt bloggfjern.. Vi som er faste lesere sitter i mellomtiden og gleeeder oss til neste blogginnlegg, så vi holder ut :-D

Btw, jeg (vi) gleder meg til å få omvisning i huset ditt ! Drømme-om-hvit-platetopp-og-designer-stoler..

Catharina

19.04.2013 kl.12:50

Jeg har 650d kameraet og er veeeldig fornøyd med både bilder og filmfunksjon. Jeg kan faktisk lage ordentlig proff film med det! :D

Inspirato.blogg.no

19.04.2013 kl.14:12

Eirin: Takk! Det er hyggelig å høre fra dere :-)

Inspirato.blogg.no

19.04.2013 kl.14:22

elisabetharb: Så koselig, tusen takk :-) Å, jeg er glad for at ikke det var så mange blogger da jeg studerte. Ikke Facebook engang. Lurer på hva jeg hadde gjort i dag. Strøket, antageligvis.

Inspirato.blogg.no

19.04.2013 kl.14:23

filifjong: Omvisning skal bli! Venter på resten av kjøkkenet, hvitevarer og litt nips - men det kommer :-) Må jo få skryte av jobben til noen! :-D

Inspirato.blogg.no

19.04.2013 kl.14:24

Catharina: Jeg er imponert over fokusfunksjonene, samt autoinnstillinger som jeg slettes ikke er vant til å bruke, fordi de pleier å være så håpløse... Ikke verst, gleder meg til å prøve det mer! :-)

Malin

21.04.2013 kl.19:28

Hvis du leter etter små nisjebutikker, så bør du sjekke ut www.close2home.no eller stikke innom i Huitfeldtsgate 12. Verdens søteste butikk og jeg tipper de vil elske illustrasjonene dine!

Inspirato.blogg.no

22.04.2013 kl.11:42

Malin: Takk for tips :-)

Heidi

22.04.2013 kl.17:35

Åååå, så spennende! Gleder meg, men har jeg tid til dette da...? :-D

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits