En søndag i januar, for eksempel.

For en fin dag. 

Jeg våknet opp -uthvilt- i en tre meter stor seng med en trillion puter i, to store dyner og en sovende varm mann jeg kan stjele armkrok fra. Tar et øyeblikk og bare føler på lykken av å være uthvilt..... Sukk!

Tre store takvinduer titter ned på meg med tunge gardiner og synet av en skytung himmel der ute. Ah. Det er helt stille. Jeg er skrekkelig uthvilt i en deilig, svær hotellsuite hvor jeg titter ned på den fine skøytebanen på Spikersuppa. Denne senga er helt fantastisk god i forhold til den hemssenga vi for tiden bor i. Ja, jeg innser at dette er den 3. sengen jeg betaler for sånn akkurat i natt. (Til vanlig er det jo bare 2... Eh, ja.) Leiligheten vår som totalrenoveres, studioleiligheten vi overlever i underveis - og denne fantastiske sengen som på en måte avlaster avlastningen. Men det lader batteriene så skrekkelig godt at jeg er smørblid for valget og ikke har plass for dårlig samvittighet i det hele tatt. Max fikk være med Nanna i studioleiligheten, og de slitne menneskene fikk lov å gå ut på en etterlengtet 14-timersdate.

...Startet med en tur i vinduskarmen for å se ut på livet der ute. 

Fikk deretter blant annet lage min egen softis for første gang - noe som egentlig var gøyest. Ja. Er klar over at det er nok strøssel til å bygge en regnbue oppi der. Fòre en enhjørning i et år. Suksess.

Senere forsvant jeg på et tidspunkt i alle putene, men det gikk heldigvis bra takket være kartfunksjonen på iPhone.

Har pusset tennene i begge vaskene.

Lang, deilig natt. Uthvilt og lykkelig tåvifting før nesten like lang frokost. 

Søndagstur i parken med nedsnødd liten smurf.

Og siste hånd på det siste bidraget til nettbutikken som stadig vokser. Er det noe du savner der inne? Snart er programmererne ferdig med den nye og skikkelige! Hurra :-)

Hva har dere gjort denne helgen?

 


11 kommentarer

Sofie

27.01.2013 kl.20:26

Deilig med litt luksus! :) Det skulle vært obligatorisk for alle småbarnsforeldre, èn helg i året f.eks , for opplading og kos! Hadde nok gjort verden til et bedre sted, i likhet med oppvaskmaskin :P

Her har vi hatt mye besøk i helga, så nå er det beina på bordet og en kopp te i hånda. Nyyyyyt.

Inspirato.blogg.no

27.01.2013 kl.20:31

Sofie: Ja, det er noe der! Skulle gjerne gjort slike tiltak litt oftere. Livet blir ganske mye bedre! Nyyyt te og siste innspurt før det er hverdag igjen! :-) God søndagskveld!!

Frk. Darup

27.01.2013 kl.20:55

Åhh... skulle gjerne hatt en slik helg ♥ Og softisen så digg ut...

Jeg er hjemme alene med to kids på ubestemt tid, så nå har jeg date med Mc Dreamy på Greys Anatomy og en bolle med snop... ;-)

Om jeg savner noe i nettbutikken din ? Ja.. en tegning av en fin bambi/rådyr... er ikke heeelt over den epoken enda... ;-) Og ugla var foresten råtøff... lurer på om en slik en må ned i postkassa til meg... ;-)

Ha en super uke !

Hilsen fast leser ;-)

Inspirato.blogg.no

27.01.2013 kl.20:57

Frk. Darup: Noterer ideer på blokken jeg drar fram på dager inspirasjonen uteblir. Er greit å ha noen tanker i arkivet! :-) Dådyr skal bli!

Lyvkliga Ingrid

28.01.2013 kl.10:03

Jeg har faktisk kjøpt to bilder av deg og var strålende fornøyd da de datt ned i postkassen to dager senere. Du er enormt flink!

Kristin !

28.01.2013 kl.11:26

Savner noe rosa og skikkelig klissete !

Inspirato.blogg.no

28.01.2013 kl.12:42

Lyvkliga Ingrid: Tusen takk for det! Og så hyggelig at du er fornøyd med produktet :-)

Ida

28.01.2013 kl.19:42

Jeg blir så fascinert av illustrasjonene dine. De er veldig flotte og til stor inspirasjon!

Inspirato.blogg.no

28.01.2013 kl.20:11

Ida: Det er kjempegøy å høre, tusen takk!

=)

31.01.2013 kl.23:08

Hei inspirerende inspirato:D Hvis du hadde orket å legge ut oppskrift/fremgangsmåte på å lage softis, hadde det vært helt supert ass! Har letet etter det lenge!

Inspirato.blogg.no

03.02.2013 kl.21:15

=): I wish! Det var nok ikke meg som lagde den - Men en helt ordinær softismaskin. Jeg tipper cluet for softis er at den røres rundt hele tiden, men jeg er jammen ikke sikker? Du får åle deg inn på en kiosk og smiske til deg en maskin! Tvi, tvi.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits