Toppblogger nå, jeg også. Spot the irony.

Fnis.

Dere husker mitt noe syrlige rosablogger-innlegg fra 2011 som kanskje muligens gjorde litt narr av flokken med flokete extensions?

Ja, til og med NRK skrev om det. Det tok litt av, for å si det sånn.

Hark.

Nå er det i vinden igjen, ser jeg. I skrivende stund har 11 540 mennesker delt innlegget på sin Facebookside. Nesten 800 mennesker har orket å kommentere det. Jeg lover, kommentarfeltet er ti ganger bedre enn selve innlegget. Det burde gies ut bok på, så fint er det.

Men over til ironien, da.

Ved å begå satire om jentene på bloggtopplistene, havnet jeg selv der. Au!  

Nå er det bare å handle inn bøtter med brunkrem. Om noen vil sende meg noe øyevippeserum og puppekrem, kjør på! Er sånn toppblogger nå, jeg også. 


Frack.

29 kommentarer

Støvkorn

04.01.2013 kl.16:40

Bytt plattform så slipper du det ^^

Marte Øi

04.01.2013 kl.18:11

Hahaha, ja noen ganger biter man seg selv i halen ;-)

Marita

04.01.2013 kl.18:37

Du har vel fortjent det da. ;) Innlegget var jo helt fantastisk!

Lotte Lise Helgesen

04.01.2013 kl.21:01

haha, du må ha sinnsykt lite å gjøre når du rakke ned på 15-åringa når du sjøl e fylt 26år. har du ikje egne barn og problema å ta hånd om, eller e det så lite som streife tankan dine om dagan at du må henge dæ opp i utseende vårres? utseende til en person har svært lite å si for personligheta. du hadde vel ikke gjetta at den blonde jenta med litt ekstra solpudder som bryr sæ ekstremt om utseende skal studere juss til høsten, hadde du vel? no need til å undervurdere hjernekapasiteten vår bare pga noen blonde lokker, og at man like å sminke sæ:) bildan du har brukt i innlegget e dog nu 3 år gammelt ca, og enda florere det rundt på nettet fordi du sitt bak en pc-skjerm å gjøre narr av oss? gratulerer, du må jo være øverst på ranken for modenhet. en ting e å få konstruktiv kritikk som man tar i mot med åpne armer, men det her e rett og slett uthenging av enkeltpersoner og på grenseland til mobbing. flaks for dæ at personene du har hengt ut i innleggget (inkludert mæ som e bestevenninna til sophie, som sitt vedsiden av sophie på det øverste bilde i innlegget) tar det her med et smil og heve hodet! you should try the same:) så takk skal du ha, fikk mæ en god latter selv! made my day

Inspirato.blogg.no

04.01.2013 kl.21:05

Lotte Lise Helgesen: Men da har du jo ikke lest innlegget ordentlig da. Jeg setter spørsmålstegn ved forbildene deres og hvorfor dere synes oransje er en pen hudfarge og nebb flotte lepper - ikke om dere har lav IQ og har evnen til å studere juss. Det er det kommentarene deres som får meg til å tenke :-) Dessuten har jeg jo sett "Lovlig Blond" så jeg vet jo at det går an! ;-)

Lotte Lise Helgesen

04.01.2013 kl.21:14

keep telling yourself that:-) det kan hende at det du syns e fint, syns æ ser helt forkastelig ut. takk gud for at alle e forskjellige! detta e jo 3 år sia, og man har både forandra sæ og endra mening siden den tiden. e artig at du bryr dæ ihvertfall!

Inspirato.blogg.no

04.01.2013 kl.21:21

Lotte Lise Helgesen: Men da representerer kanskje akkurat du ikke stereotypen jeg stiller spørsmålene til. Jeg ser at verstingene på bloggtoppen både har kjøpt seg nye lepper og pupper siden sist, så ja - tiden forandrer folk... Men ikke nødvendigvis til det bedre :-) Om du har tatt til vettet og ønsker å studere juss og ikke fascineres av sugemunnlooken, så synes jeg det er veldig bra for deg, og tror det vil få deg mye lengre enn dine venninner som mest sannsynlig setter seg selv i en firkantet boks som om en stund kommer til å bli ganske trang... Lykke til med gode valg! :-) JA! Jeg bryr meg! Jeg vil ikke bare godta en verden der jeg skal måtte ha angst for å få en datter i frykt for at hun skal adoptere et råttent syn på kvinner, seg selv og hva som betyr "suksess".

eirillanita

04.01.2013 kl.21:41

Du fortjener å komme på lista ;) sånn at du kan vise andre at man ikke trenger å være rosablogger for å være en god blogger! fortsett videre med bloggingen ;D

PS: Digger bloggen din! :D

Lydia

04.01.2013 kl.23:28

Man kan jo være toppblogger uten å være oransj i trynet :D

- L

Ane Eik

05.01.2013 kl.00:22

Jeg skrev det på det innlegget den gang og skriver det her igjen. Du er vel den som fortjener mest å ligge på den lista! Et frisk pust i den tunge rosa, brunkrem dunsten ;) Selv har jeg succumbed til noe av det rosa, nemlig å skrive om klær som jeg jobber med daglig, men har da mine mer reflekterende og dypere øyeblikk :) som her for eksempel

http://aneik.blogg.no/1352060986_im_not_gonna_lie.html

slankerinna

05.01.2013 kl.02:08

måtte le litt nå,jeg poppet også opp på den lista der,havnet vist på nettavisen fikk jeg vite av en kollega som flirte godt..han hadde sett bildene mine.."kremt" i tilegg skal jeg faktisk fikse på puppene som så mange andre.. ;)

Forskjellen er at mine må heises opp endel hakk etter barnefødsler og vektap.

Gratulerer med plasseringa :)

shitkiid

05.01.2013 kl.13:45

Innlegget du skrev var utrolig bra og rett på sak! Og jeg forstår UTROLIG GODT om du har lyst til å godte deg litt med "seieren", men jeg tror ikke at du skal være så altfor eple kjekk når du står der fordi det kan fort slå tilbake på deg!

Men Gratulerer!

Keitha

05.01.2013 kl.14:17

Skal innom bloggen din oftere, good stuff ikke minst "Frack". Glad for noen få bloggere er sane i en verden dominert av rosanisser.

Hilde

05.01.2013 kl.14:41

Holy macaroni, Batman! Kommentarfelt til å bli svimmel av much? Jeg ville ledd, hadde det ikke vært for hodepinen.. Nuvel, jeg håper du fortsetter å holde deg på topplisten - den trenger sårt en representant for noe helt annet, noe som er morsomt og interessant og lese også!

Generoman

05.01.2013 kl.17:47

Snublet nettopp over det nevnte innlegget på Facebook, og må si jeg humret godt. Det sirkulerer fortsatt, kommentarantallet er over 800 nå. Oransj/rosabloggkritikken var mitt første møte med denne bloggen, og jeg må si at utifra kun det fortjener du en topplassering. Jeg har selv blogget i noe sånt som tre år (uten å noensinne ha generert over 50 daglige treff), og har alltid prøvd å finne en humoristisk vinkel på alt jeg skriver om, så dette falt i smak. Keep up the good work!

05.01.2013 kl.18:37

Kjempe fin blogg, og bra innlegg! :) Du fortjener virkelig en plass på topplisten, Gratulerer!

- L.O

06.01.2013 kl.00:35

Alt du sier er jo ren fakta, så skjønner ikke at folk kritiserer deg for å skrive en sånn innlegg..men sånn er det å være blogger ! Men stå på. Det innlegget om rosabloggere var den beste jeg har lest på en blogg, på lenge. Endelig noen som forstår at for å være en god blogger og et bra forbilde for sine lesere behøver man ikke å ha den stygg *ORANSJE FARGE* som alle kommenterer og ikke syns er noe fin! :) Altså greit at man blogger om hverdagen og outfiten sin og inspirerer andre, men de som bader i brunkrem og viser bilder av seg selv på en blogg blir bare et dårlig forbilde for andre små jenter som leser bloggen deres.

Eduris Maria

06.01.2013 kl.01:02

digger bloggen din så sykt!! Tilfeldig at jeg kom inn på den. Skuffet over at jeg ikke har sett den før nå! Dette her er en blogg verdt å lese! :))

Naomi

06.01.2013 kl.02:31

Haha, tøysekopp! :)

Inspirato.blogg.no

06.01.2013 kl.07:48

Slankerinna: Forskjellen på deg og rosabloggerne er vel ganske stor :-) Du er målrettet og har gjort en helt formidabel jobb. Etter å ha født barn (og at du i tillegg faktisk er ferdig med puberteten) gjør deg vel i stand til å ta en beslutning basert på litt annet utgangspunkt hva angår puppefiks. Lykke til, du er tøff!

Wenche

06.01.2013 kl.10:08

Kjempe bra blogg, godt skrevet og veldig sant! Jeg synes det er kjempe bra at slike bloggere som deg kommer på førsteplass, og håper du blir der en god stund! Disse rosabloggerne kan vel ikke ha det SÅ bra med seg selv som de utgir seg for å ha, da hadde de ikke endret så mye på utseendet sitt vel? Rart at orange hud, løshår og donald munn skal være så viktig for enkelte! Ser ikke naturlig ut i det heletatt! You go girl! :-)

Nina

06.01.2013 kl.10:20

En blogg på topplisten som faktisk er verdt å lese... Du er bare rett og slett genial ;)

Cindy Veronica Eriksen

06.01.2013 kl.14:22

haha, så konge! :)

STYLEGIVESSMILE

06.01.2013 kl.14:58

Herregud, snakk om å dra dette litt vell langt eller? Husk at det er unge jenter du går hardt ut mot, og at alle ikke er like sterke som de ser ut som på utsiden. Med andre ord, pass litt på hvor langt du velger å dra dette og hva du sier ...

Oda

06.01.2013 kl.17:32

Har akkurat oppdaget bloggen din og jeg må si at du skriver veldig bra og illustrasjonene dine er kjempefine! Helt enig med innlegget ditt om rosabloggere, (jeg spør bare; hvor er foreldrene deres?!)

Kjempebra jobba, dette er min nye favorittblogg! :))

Ida

06.01.2013 kl.20:22

Husk at du også har en tid vært i de fjortisårene, og var ikke like fin og naturlig i trynet som du er nå, det var den tiden du skulle finne ut hvem du var og hva er livet.. når du er i den fasen vet man ikke hva som er riktig og galt! Alle kommer til å gå igjennom de fjortisårene når man går i hullete bukser,masse hårspray i håret og helt feil farge på brunkremen/foundation, men det er når man ikke vet bedre.. du vet og alle vet at når man er i de ungdomsårene så er man usikker på seg selv, så ikke dra den for langt.. Fjortiser tar feile valg, men de lærer av det som alle mennesker i verden gjør, de er ikke helt forferdelige mennesker for det

Caroline Hansen Grette

07.01.2013 kl.00:13

For all del, du skriver bra. Men hvem har gitt deg retten til å rakke ned på de såkalte rosabloggerne? Som andre også har skrevet, de er unge jenter. Du har selv vært ung en gang du også, og sikkert endret både utseende, meninger og forbilder flere ganger. Tenk på at de er da bare mennesker de også, og har følelser, akkurat som deg og meg. Selvom du ikke er den type blogger, betyr vel ikke at du skal være selvgod og rakke ned på de du mener ikke er gode bloggere?

Hanne

07.01.2013 kl.13:07

Kommentarfeltet på rosabloggerinnlegget er ganske festlig, og jammen finnes det ikke noen gullkorn her også. Jeg tror en del av de som kommenterer kunne trengt et lesekurs, eller i det minste hjelp til å forstå det de leser. Det er ikke det at fjortiser er dumme og ser horete ut, problemet er at småjenter kler seg som prostituerte, moser puppene oppi kameraet og deretter sprer bildene rundt på nettet. Det som havner på nett forsvinner aldri, og det som virket som en utrolig god ide når man var 15, var kanskje ikke så lurt likevel når man er litt eldre og skal søke jobb. For all del, kle dere som pornostjerner og strippere, det virker som om det er ganske normalt når man er mindreårig, men del nå ikke bevisene med resten av verden! Tenk litt på foreldrene dine, dine fremtidige sjefer og kollegaer, og ikke minst på hva slags folk sånne bilder tiltrekker (og nå tenker jeg ikke på andre småjenter).

Mona rakker ikke ned på rosabloggere, hun sette bare spørsmålstegn ved hva de gjør, hva de står for og hvor lurt det faktisk er å dele sånn informasjon og slike bilder på nettet.

Keep up the good work, Mona! Jeg synes du er helt topp :)

frida

07.01.2013 kl.15:42

skjerp deg! en kvinne på 26 år burde virkelig ha mer vett i hodet enn dette. Hvorfor bryr du deg om disse ''rosa bloggerene'' ? hold deg til ditt heller. Blogg er like mye for ungdommen som de litt eldre men da må du godta at det er forskjellige bloggere rundt. jeg blir flau av å lese kommentarene oppover.. helt enig med Lotte , du rakker ikke ned på 15 år gamle jenter ;)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits