Du vet du er småbarnsmamma når...

...Du føler du har sovet relativt lenge når barnet ikke har jaget deg ut av sengen før 7 (men likevel lå våken fra 4:30 til 6:15) og luksusen var at du hadde laget barnehagematpakke dagen før så du rakk å drikke kaffe og hive en yoghurt i nebbet før barnet skal leveres til turdag. 

...Du har rukket å vaske gulvene, skrubbet badet, sortert regninger og drukket en til kaffe, tittet på klokken og ser at den fremdeles bare er 9:50. 

...Det ligger en haug med perfekt rullede fargerike kluter i en haug oppå tastaturet.

...Du ser deg selv i speilet og hilser på en kråkefrisyre fra en annen verden.

...Stuebordet har en perfekt sentrert "faresone" midt på som inneholder telys, blomster (kniver/lightere/fyllinndetsompasser) og andre ting som små armer akkurat ikke når. 

...Du har vondt i foten fordi du snublet i en traktor som gjorde at du tråkket på en plastikkgås som hadde gått seg vill fra dyregården.

...Du titter ned på 4 kaffekopper som du ikke helt vet hvor kom fra.

 
4 kommentarer

Kaja

19.12.2012 kl.10:34

Hehe.. sant!;)

karina eliassen

19.12.2012 kl.10:53

Å ikke glem legoklossene. De vonde, firkantete, ondskapsfulle plastklossene som dukker opp under føttene dine når du minst aner det! Selv hvor fargerike de er, så ser man de ALDRI!!

Lydia

19.12.2012 kl.12:58

Haha, cute .. Du er nå flink <3

- L

Anita

19.12.2012 kl.13:07

hehe! lo godt av noen av de ja :)

Den faresonen på bordet vet jeg alt om.. knis

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits