NIENDORF Flygel fra 1914 gies bort til leser med pianofingre... eller interiørdilla.

Jeg har jo snakket om udyret før. Bulldogen altså. Som bor under det fineste møbelet hun vet. Ja. Flygelet. Der har hun en liten seng med madrass i hvor hun storkoser seg. Hun elsker huset sitt, og blir sannsynligvis eitrende forbannet når vi kvitter oss med det. Dette er en sovehund altså, i form av en kommode - for dem som er nye her. Men nå har vi altså kommet til den beslutningen om at vi trenger den ekstra plassen etter oppussingen. 

Så - jeg gir herved bort vårt vakre Niendorf fra 1914. Det er ustemt og bærer preg av å være kjempegammelt. (Antikvitet om 13 mnd!) Det har ben med fine messingdetaljer (og hjul!) slik at det er lett å flytte... Vel, i allefall innendørs når det står på gulvet.) Det kunne spilles på før vi flyttet for to år siden, men siden da har det egentlig bare stått til pynt og vi har ikke gjort noe med det. Jabba har snorket sånn under der at klangbunnen sikkert har fått god massasje i allefall.

Om jeg har noen lesere som kunne tenke seg å overta den vakre saken OG som har tilgjengelig sterke bæremenn og varebil - så skal dere få det uten å betale en eneste krone. Det står heldigvis i en 1. etasje ;-)


Flygelet er hentet og i nye hender! :-)

5 kommentarer

Ida C West

29.10.2012 kl.10:54

Bulldog<3 nydelig bikkje! Og nydelig flygelsak! Synd jeg bort alt for langt unna, ellers kunne jeg godt ha kjøpt det!

Lydia

29.10.2012 kl.13:18

Å herlighet jatakk - hadde jeg bare bodd i nærheten! Spiller piano - både kjæresten og jeg så et flygel hadde vært nice ..

- L

Silje

30.10.2012 kl.15:00

Ja takk flygel! Hadde eg berre hatt plass, kunne lett ha bytta det ut med spisebordet... akk ja.. lykke til med "salget" :)

Sus`n

06.01.2013 kl.16:30

Tøfft flygel ja..synd å gi bort men du får nok igjen en da... :) ...men er det jeg som har synsforstyrrelser igjen... eller er det et spessielt "møbel" du har med tangenten på...?? ..Inni noe stoff... er jo musiker selv så det så jo spennende ut... Interessant blogg foresten frøken. Har lest myye nå... stå på ! Jeg kommer nk tilbake :)

interesseeert

15.05.2016 kl.13:56

hei, så dette i dag, 4 år etterpå ahhahah du har vel ikke fremdeles flygelet? hahha bitteliiitt for sein kanskjee

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits