En tegning om dagen gjør godt for... hodet.

Jeg har nok en større penne/blyant/pensel-kolleksjon enn folk flest. Hele skrivebordet bugner over. Det finnes penaler overalt. Maletuber, blekkdunker, ihjeltygde penner, oljekritt, rare blyanter, calligrafitusjer. You name it. Likevel kommer jeg tilbake til det enkleste gang på gang, og det samme gjorde jeg i går kveld da jeg var stasjonert godt under et teppe i den jålete sofaen min med løveføtter.

Fant fram én tynn blyantpenn og ca to ganske like nyanser med akvarellmaling. Vips, 2 timer senere, teen min var blitt kald men dette var igjen på papiret mitt: (Det er forresten et portrett av Maya Vik, musikeren med den hvite afroen! Kul dame?!)

Jeg har etter mye om og men endelig fått samlet noen av tegningene/illustrasjonene mine på en egen Facebookside. Du kan like den her! Ellers finner du også @Emmeselle på Instagram. 

 

3 kommentarer

Lydia

18.10.2012 kl.13:16

Du er helt sykt rå ..

- L

Inspirato.blogg.no

18.10.2012 kl.13:21

Lydia: Takk Lydia! :-D

Kari

20.10.2012 kl.02:10

Du har så UTROLIG kul strek!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits