En herregård og en antistresshelg.

Denne helgen har jeg reist hjemmefra. Helt alene satte jeg meg i bilen med en koffert, en iPhone og en skissebok. Til Uddevalla, noen mil over grensen. Min venninne Susanne driver det fantastiske stedet Sunds Herrgård, hvor jeg ikke bare ble invitert for å stresse ned, sove og slappe av - men jeg fikk mitt eget hus, jeg. Denne langhelgen har jeg koblet av alt, slått av telefonen, sovet i kaldt og stille soverom og spist ca 6 ganger i døgnet. 

Jeg har plukket epler i hagen, handlet råvarer, stekt, bakt og kokt. Og så har jeg solt meg på terrassen i boblejakke, sovet på formiddagen, og blitt litt lokalkjent. Og så har jeg nesten litt kjærlighetssorg for den vakre, vakre plassen som jeg har besøkt for første gang og forelsket meg i - og så skal den selges! Så om noen kan bare kjøpe denne fantastiske herregården med de to skjønne eneboligene og massive hagen... Og jeg kan besøke når hverdagen tar litt overhånd - FINT! :-) Jeg kommer nemlig lett tilbake. Sukk!

Besøk Sunds Herrgård på Facebook her eller kjøp deg ny herregård her! 

(Fra spøk til alvor: For deg med en kafé / bed&breakfast / restaurant - gründer i magen er det faktisk et helt sinnsykt KUPP!)

3 kommentarer

Mariann Westli

15.10.2012 kl.13:21

Lekkert!

Skjønner du har kost deg der:)

Lady August

15.10.2012 kl.15:09

Nå var jeg flytta ett øyeblikk, til jeg begynte å tenke praktisk og økonimisk. Dritfint skjønner godt du henter inn krefter på et slikt sted <3

Lydia

16.10.2012 kl.13:36

Ah, nyyyydelig!

- L

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits