Ting jeg gjør som visstnok er merkelig.

Jeg mener jo helt klart at det er JEG som er normal og dere andre som er gærne. Dessuten er det din hund det er noe feil med. Ikke min.

 

Ok. (Jabba tar seg bare en liten pust i bakken)

Men, før jeg roter meg vekk fra temaet her. Ting jeg synes er normalt og som dere også burde synes er normalt:

- Pizza er aldri like godt uten ananas, som MED. Ananas er helt klart laget for å være på pizza. Det burde være et minimumskrav på linje med tomatsaus og ost.

- Jeg fryser ALLTID. Selv i temperaturer over 20 grader. Min komforttemperatur er ca 27 grader, først da kan jeg vurdere t-skjorte. Jeg stemmer dermed for at den generelle temperaturen i offentlige rom herved ØKES til i allefall 25. Det er sykt kaldt der ute. Jeg mener inne. Jeg fryser. Hva er feil med dere andre?! En gang var jeg hos en frisørsalong som sikkert holdt sånn 18 grader, og jeg holdt faktisk på å stryke med, mens fascinasjonen for frisørdamen i singlet holdt meg i live. Hvordan fikk HUN til å være der uten scooterdress? Hvem er med til Stortinget med dette forslaget? Minst 25 grader. Alltid.

- Jeg saboterer tydeligvis nattesøvnen for enkelte ved å SNU dorullen til dens rette snurreretning, som nemlig er (hold deg fast) ...helt åpenlyst.... INN mot veggen. Denne debatten har jeg vært så ansvarsfull å ta før.

For øvrig har jeg i det siste fått innvendinger på at:

- Jeg drikker melk med isbiter.

- Jeg synes boller uten rosiner er bortkastet.

- Jeg går helst to trappetrinn om gangen.

- Jeg MÅ høre på musikk hvert ledige minutt jeg er våken fordi stillheten bråker mer.

- Jeg handler penner med samme entusiasme som andre kvinner handler sko.

...Er ikke dette normalt altså? Dere anti-ananasere reagerer jo på pizzadealen min som om det var pizza med tånegler på. Jeg forstår ikke dere.

Men så kanskje forstår ikke dere alltid meg heller. Avrunder med kjærestens betryggende kommentar: "Men du er jo rar hele dagen jo. Du er helt spesiell du, du burde egentlig vært forsket på. "

Yay me. I'm speshul.

25 kommentarer

Caroline

28.08.2012 kl.21:28

Jeg gjør mange av de tingene selv.

Kristin

28.08.2012 kl.21:50

Pizza er ikke pizza uten ananas. Og jeg stemmer for at gjennomsnittstemperaturen i Norge heves til 25 grader!! Det er helt klart for kaldt her!!

Tonje

28.08.2012 kl.21:54

Når jeg leser dette så tenker jeg at jeg er like kresen på akkurat det motsatte av deg, litt usikker på hva som er "normalt" da. Dopapiret skal ut fra veggen, rosiner har ingenting i boller å gjøre og pizza med ananas er ikke naturlig. Bra folk er forskjellige? :o

Karina Eliassen

28.08.2012 kl.22:02

Enda godt vi er flere som fikser dette dorull problemet!

Men ananas på pizza?!Frukt på pizza.hm.

Mie - Ulik deg

28.08.2012 kl.22:27

Pizza med ananas stemmer, samme med dorullen inn mot veggen og to trappetrinn i slengen, men bortsett fra det sier jeg meg uenig :p æsj, melk er fælt, kan ikke forestille meg hvordan det er med isbiter :o Er forresten stor fan av penne-shopping selv, kanskje det er noe galt med oss fra nord-norge?? :-)

Inspirato.blogg.no

28.08.2012 kl.22:32

Karina Eliassen: Du sier det på en så negativ måte! FRUKT på pizza. Det høres jo bare trist ut. Er ikke som om jeg slenger bananer oppå der. Nei, nei! Hør nå: Det er små, friske oppkvikkere av syrlig/søt smak mellom det salte! ALLE vet jo at søtt og salt går sammen som.... salt og pepper. Det er grunn til at jeg nesten må i terapi hver gang jeg åpner en smashpose. Salt. Oooo. Digg. Søtt... Oooo digg. Litt mer salt. Litt mer søtt. Evig ond sirkel.

Inspirato.blogg.no

28.08.2012 kl.22:33

Mie: Vet du hva mer som stemmer? Baconsurret stekt daddel! Pannekaker med bacon i er jo farlig godt! Sjokolade med havsalt! Kyllingsalat med druer i! Nam!

Inspirato.blogg.no

28.08.2012 kl.22:34

Tonje: Uffda. Da hadde du ikke satt pris på de bollene jeg ville bakt. 50/50 med deig og rosiner hadde kanskje vært et mulig utfall.

Camilla

28.08.2012 kl.22:37

Hvor er Jabba hen nå egentlig? Lenge siden jeg har sett henne her på bloggen!

Karina Eliassen

28.08.2012 kl.22:48

Hmm...når jeg tenker meg om så tror jeg ikke jeg har smakt det før. Å du har jo VELDIG rett i smash. (må revurdere livet her alltså!)

SuperFan

28.08.2012 kl.23:31

Takk takk TAKK!!

Akkurat som å høre meg selv!

La oss flytte sammen i et drivhus hvor vi kan steke rosiner med bolledeig, sitte på do og nyte synet av dorull RIKTIG vei, starte et pizzeria som vi kaller Pinapple Express og kjøpe penner hver dag!

Kjøpte forresten et sett med nye Latraset Flexmarker tusjer idag. OMG!!! Prøvd di? Eller bruker du kun blyant?

Lille marihøne

29.08.2012 kl.02:26

Haha, tror alle er litt merkelige. Er enig med deg i rundt halvparten her, tror jeg. JA til rosiner med bolledeig, JA til ananas på pizza, og JA til dobbelttrinn, musikk og penner. Men melk styrer jeg langt unna (dog sier jeg ikke nei takk til isbiter!), nei til varme (med en kroppstemperatur på rundt 36 grader -ja vet, jeg er ikke normal..- er alt over 23 grader heftig varmt for meg). Nei til sol og ja til dansing i regn! Banan på pizza funker faktisk, og dorullen skal henge UT fra veggen. Dorulldiskusjonen tror jeg aldri kommer til å ende, og jeg er hellig overbevist om at den kommer til å ligge til grunn for en krig en gang i fremtiden. God natt og takk for meg! ;D

Monica O.

29.08.2012 kl.06:33

Kom over en artig statistikk på klikk.no vedrørende dopapiret; http://www.klikk.no/bonytt/rom123/article424003.ece

Selv har jeg alltid satt papiret inn mot veggen, og husker godt når jeg bodde hjemme hos mamma, og hvor mye det irriterte henne. Da fikk jeg faktisk beskjed at det var like ille som å la være å sette på en ny rull, så om jeg ikke kunne sette den på riktig, kunne jeg bare drite i det :P

Ananas på pizza er også undervurdert! Gir en mer saftig pizza, samt smaken gir hele pizzaen mer karakter. Akkurat på samme måte som paprika utgjør essensen i fylte pannekaker!

Ellers foretrekker jeg sjokolademelk med isbiter heller en melk :P

Inspirato.blogg.no

29.08.2012 kl.07:59

Monica O.: Haha! Jeg elsker at det har blitt forsket på! Etter artikkelen kan jeg konkludere med følgende: For å treffe mine likesinnede bør jeg flytte til Rogaland, der de i høyere grad aksepterer slike som meg. Kanskje vi kan starte en slags klubb, der vi deler opplevelser og tanker. Oss likesinnede. Ellers står det at jeg sannsynligvis er millionær. Stas! De som tjener under 200.000, nesten 80 prosent av de som har svart på undersøkelsen, sverger på at papiret på toalettrullen skal henge ut fra veggen.

Hva man ikke kan forske på :-)

Nina

29.08.2012 kl.08:46

Jeg løste dorullproblematikken med å fjerne dorullholderen og sette rullen på hjørnet av badekaret. Nå har jeg badekaret hendig plassert rett ved siden av do, så nå slipper vi å krangle om d.... Pizza? liker ikke. Melk? tåler ikke. (drikker jeg melk får jeg veldig mye bruk for før nevnte dorull). Rosiner og boller? eneste gang jeg liker rosiner, er når de er i boller. Gjerne mange, mange i hver bolle. Ellers hvis de er i f.eks frokostblanding, peller jeg dem ut. (Ja, jeg spiser frokostblanding uten melk.) Penner? shopper ikke så mye penner, men på jobb er jeg litt sånn nazi med MINE penner. Når jeg finner en god penn, er den min og bare min. Fullstendig krise hvis jeg roter den bort. Favoritten akkurat nå er en reklamepenn fra flyselskapet KLM. Tenker med skrekk og gru på hva jeg skal gjøre når den blir tom.... Trapper? Har det noe med benlengde å gjøre? Mine ben passer best til ett og ett trinn. Og JA til oppjustering av temeratur. Burde kansje vurdere å flytte nærmere ekvator når man til tider velger å stille på jobb med ullundertøy. (innendørsjobb).

Heidi

29.08.2012 kl.10:30

JA! Jeg blir gjerne med til stortinget for å få hevet temeraturen, endelig noen som tar tak her! Og temperaturen skal være MINST (hvordan skriver man kursiv her inne?) 25 grader, men aller helst 27. Er det under, tar det timesvis å varme meg opp igjen.

Men de andre tingene... Ikke akkurat enig der. Men liker de tingene du skrev i en kommentar; dadler med bacon (eller skinke, enda bedre!), sjokolade med havsalt (Walters mandler, mmm), Smash (himmelsk). Liker også boller med rosiner.

Men ananas på pizzaen?? Helt feil, fordi jeg er prinsippielt imot HERMETISK mat, jeg synes ananas, fersken ol er sååååå mye bedre fersk. Som hermetisk blir de jo noe helt annet.

phantomblue

29.08.2012 kl.10:40

Tja ananas er godt på pepperoni pizza,tror egentli ikke jeg har smakt det på noe annet

Du kledde jo den burt reynolds barten jo ;0)

Inspirato.blogg.no

29.08.2012 kl.12:06

Heidi: Men kjære kvinne, jeg sa da aldri noe om hermetisk ananas! FERSK ananas er helt klart det jeg snakker om. Ikke det at jeg spiser pizza så ofte, men når jeg gjør det så skal den selvsagt være hjemmelaget, sprø, med fersk ananas og koriander. La oss ta med oss hermetikkspørsmålet til stortinget, det også.

Støvkorn

29.08.2012 kl.14:01

Mmmmmm, ananas!!

Lydia

29.08.2012 kl.22:07

Haha, du er så kul .. Alle har vi vel våre 'sære' greier - jeg har forresten, når jeg spiser grøt, noen bananskiver under grøten. That's it.

- L

Mie - Ulik deg

29.08.2012 kl.23:35

Baconsurret stekt daddel.... Neeeh, men det andre sier jeg meg lett enig i! ;D

04.01.2013 kl.18:58

Kunne egentlig skyldt på at du er en feit altetende satan når det gjelder spisevanene dine... Men det er du jo ikke... u is speshul yes

Inspirato.blogg.no

04.01.2013 kl.19:11

Anonym: I mitt neste liv skal jeg i allefall bli en feit altetende satan. Det hadde vært fint å spise møkk dagen lang. Oi! Ananas på ALT. Rullet i sukker, stekt i smult, bakt i deig. Eller noe sånt.

Ane

07.01.2013 kl.16:31

Å, jeg liker deg! Selv om jeg ikke takler rosiner i boller, og synes du tar feil når det gjelder dorullen. Derimot har jeg stor forståelse for penne-dilla og isbiter i melken.

9cko

09.01.2013 kl.10:04

Helt enig med både pizza, dopapir og isbiter i melk. Rosinbollene derimot kan du ha for`ræ sjæl.

Er så glad jeg fant bloggen din sånn helt plutselig ut av det blå, tidlig en fredags(?) morgen!

Den er åsåm.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits