Du vet du har en sliten kjæreste når...

...Du spør om han kan ta med Krokanrull fra kjøkkenet når han henter kaffe, får et ja - og deretter hører at han står og graver i fryseren. (Avbrutt av latter idét han innser hva han holder på med)

...Han kommer innom på lunsj og sovner av ved lunsjbordet. På MITT kontor.

...Vi snakker om lure planløsninger i leiligheten (etter vi har lagt oss) og så plutselig utbryter han helt fullstendig usammenhengende: "....Og så småskoene til Max ute i varebilen."

...Han drikker 7 espressoer og fremdeles sitter og gjesper.

...Han gleder seg til helgen for da skal han på jobb og kan sove helt til 8 på hotellrommet. Denne er skrevet med sympati for deg, min kjære. Som bygger helt nytt hus inni det hundreogtjue år gamle huset vårt, som er prosjektleder og gründer i tillegg til sin faste jobb, som er superpappa, som fikser alt som går i stykker, som serverer meg te når jeg fryser, som trår til når alle dine kompiser trenger en ekstra hånd. Min rare racerbilmann som liker fart og store kjøretøy, men samtidig husker å ringe svigermor for å høre hvordan det går, som er støttende og hjelpende i alt jeg foretar meg, som kjører meg til Gardermoen når jeg er sent ute, som alene lager risotto til meg selv om du må rope om hjelp 17 ganger underveis.

Jeg skriver for å betrygge deg om at en gang, min kjære - så skal vi ta oss tid til å sitte ned å gjøre ingenting. Det kommer en dag når vi kan sove lenge, spise lunsj i to timer, og så gå og legge oss igjen.

Det kommer! 

Hold ut.

7 kommentarer

Carol -Kommenterer tilbake :)

27.08.2012 kl.12:28

Haha, han er flink! :)

Christin

27.08.2012 kl.12:35

Hahahe! Han er helt rå! Du har funnet drømmemannen jooo! Jeg skulle ønske at kjærsten min kunne gjøre sånne ting. Tenke selv, for eksempel. Min er sånn som aldri gjør NOE selv. Og forventer at jeg sikkert gjør det. Latjæveln!

Karina Eliassen

27.08.2012 kl.12:38

Fint skrevet! Syns folk skal bli flinkere å vise sin bedre halvdel av man setter pris på alt. Høres ut som han har nok på tapetet, å lykke til med videre oppussing:)

Mamma Marianne

27.08.2012 kl.13:47

Du er heldig! :) Så gode og flinke menner er ikke så lett å finne ;)

Susanne

27.08.2012 kl.20:48

Fikk faktisk litt klump i halsen...dere er heldige som har hverandre!

NinaWR

28.08.2012 kl.09:28

Gode M ;)

Wenche

06.01.2013 kl.10:24

Så fantastisk fint skrevet, kjente jeg fikk snev av sjalusi her gitt :-) Men jeg holder også ut, en dag er det min tur til å være så heldig også :-) Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits