Boble søker nytt og kjærlig hjem. (Bill.mrk: Det er ikke deg, det er meg.)

Snufs. Bobbi, bubbi, min kjære boblemobil. Du har vært selve symbolet på fritid, sommerkos, sol og medbragte jordbærkurver. Vind i håret. Duft av gress. Du har vært med på flere koselige turer og spilt Jimi Henrix for både meg og nabobilene. (Foxy Lady er vår sang, vet du.) Du har alltid vært snill og trofast, og aldri funnet på noe kluss. Andre, derimot - har vært frekke med deg. Oslofolk, altså. Sånn som han her, husker du? 

Men nå må vi dessverre skilles ad, kjære Bubel. Det er ikke deg, det er meg. Du har kjempetrivelige bakseter altså, det er ikke dét - men nå har vi fått en liten sønn som ikke er så liten lengre. Allerede før han kom ut, var baksetet ditt ikke helt barnesetevennlig. Det var en snål opplevelse dagen vi fant ut av det. Det så ca slik ut. Siden da har jeg omtrent stått i baksetet fordi det ikke nødvendigvis er så mye ekstra plass når vi har skvist inn det der barnesetet likevel. Og nå må vi altså kjøpe et enda større bilsete...

Så nå har jeg innsett det. Det tok bare litt tid. Du er ikke en familiebil, selv om jeg har prøvd å late som. 

Og dessverre har dette for ditt vedkommende blitt et faktum: Jeg har blitt en familie.

Noen som ønsker å kjøpe boblemobil? Dere blir ikke skuffet, hun er nemlig verdens beste! 

Hva slags bil skal jeg liksom kjøre nå? 

 

Oi! Bobla ble solgt på under et halvt døgn! Lykke til nye eier! Heldiggris ;-)

2 kommentarer

Marie Høgmoen

08.07.2012 kl.09:16

Den var kjempefin!! :D

Camilla

08.07.2012 kl.18:19

Siden det å kjøpe en Touran er uaktuelt, så får dere ta i bruk plan C og kjøpe en Passat ;)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits