10 ting jeg skulle ønske jeg kunne.

Akkurat i dag kunne jeg tenkt meg å kunne følgende ti ting:

1) Spille piano.

2) Gå på hender.

3) Våkne og se meg i speilet uten å må undre på hvem som har hatt krig på hodet mitt.

4) Dra på kino uten å kommentere alle hendelsene med sidemannen.

5) Kjøpe en lang kjole og oppleve at den faktisk når ned i gulvet slik den skal, og ikke stopper over ankelen. 

6) Sy kjoler på symaskin uten å noen mistenker at en blind 6-åring fra Sri Lanka (med tidspress) amatør har prøvd seg som skredder.

7) Lukke nesa under vann. Ja, sånn at jeg ikke må holde for nesa når jeg dykker under, eller blåse luft ut når jeg dusjer. Det kommer vann INN i hjernen min! Hva er galt med meg?!

8) Genuint verdsette aktive uteaktiviteter som jogging, skigåing og sykling.

9) Holde varmen i normale temperaturer.

10) Ha like godt sovehjerte som Jabba. 

Noen som kan hjelpe meg eller?

8 kommentarer

støvkorn

19.06.2012 kl.11:45

Nei dessverre, men du har sikkert andre kvaliteter, tror du ikke ^^

glennshjorne

19.06.2012 kl.12:41

nei kan ikke hjelpe deg dessverre

Inspirato.blogg.no

19.06.2012 kl.12:42

støvkorn: La oss håpe på det! Men man kan jo ikke ha styr på alt heller :-)

Smuksmuk

20.06.2012 kl.11:14

Hmmmm... Si meg en ting frøken strøken aka Inspirato?:) Har du bare piano som et super fancy hundehus....? Eller er det sånn at kjæresten din kan spille på det?:) Vist det er slik at det bare fungerer som hundehus, så lurer jeg på om jeg skal gå til anskaffelse av et flygel til stuen min..... Har jo tross alt nesten en liten privat dyrehage her snart(les: 2 store hunder og en katt).. *tenketenke*

Også burde bloggen din komme med en advarsel! Litt slik det er på snus og røykpakken... På advarselen bør det stå følgende: ADVARSEL!!! Sterkt vanedannende! Og stor overhengende fare for søvnløse netter ved sen oppdagelse av bloggen, da det er maaange innlegg som man bare MÅ lese....:P Sa til meg selv i går: Bare ett til innlegg så skal jeg sove... 5 timer etter... Ups er klokken 4 på natten allerede:-s jaiks! Iiiiiiik!!!!!

Men mystisk nok går jeg med et stort smiiiil om munnen, selv med ekstremt lite søvn innabords idag:) Prøver vel å si: Syyyyykt bra blogg:)

Også må jeg bare svare på et innlegg du hadde lenger ned der du vurderte å slutte... Jeg er helt ening i at du burde få sponsorer! har du virkelig ikke det????o.O Å at ikke en avis har kapret deg allerede, nei det forstår jeg rett og slett ikke:) Men IKKE slutt å blogg!!!*HikstHyl* Da må noen i så fall starte opp Inspiratobloggavvenningsprogram så ikke vi som er blitt avhengig må slutte cold turkey:) For det er jeg rimelig sikker på ikke er noe sundt.....:P

Trodde i grunn ikke jeg var en blogg-likende-kind-of-girl... Men det stemte ikke lenger etter at jeg oppdaget din blogg via venner på fb:)

Vel tusen takk for fin blogg, jeg har kost meg i mang en time;)

Inspirato.blogg.no

20.06.2012 kl.13:17

Smuksmuk: Haha! Takk for en fabelaktig tilbakemelding. Og ja, nå skal du høre. Det flygelet... Jeg elsker det, synes det er fantastisk vakkert, men jeg kan dessverre bare spille barnepianoleksjoner på det. Flygelet kom altså inn i livet til kjæresten før meg. Det skal sies at det ikke akkurat var et planlagt kjøp. Han var ute og skulle kjøpe en ny forsterker, og endte opp med et flygel fra 1914 på ca 600 kg. Andre kjøper nye sko spontant. Kjæresten kjøper flygel. Nå er jeg redd, for han snakker veldig varmt om kontrabass for tiden... Det er ikke bra. Dessuten kan ikke Jabba bo i en kontrabass.

Smuksmuk

20.06.2012 kl.18:28

Hahahahaha ja det er heeeeelt normalt å kjøpe flygel på impulskjøp, når man egentlig bare skal ha en forsterker:P Men jeg er enig i at det er vakkert:) Jeg trodde folk som bodde i oslo hadde liten plass.. Et flygel må da spise opp litt gulvplass?? Men vakrere hundehus til bulldogen sin skal man vel lete lenge etter.

Å vist han anskaffer seg en kontrabass er jo dere klare til å starte jazz band i stua:P hihihi:) Kjenner at du da må lage videoblogg!:-D

Også til svar på spørsmålene dine om hjelp i innlegget ditt.. klart jeg skal hjelpe deg!:)

1) http://www.youtube.com/watch?v=KNpQauj8m0o denne skulle dekke det behovet, og det kommer til å låte nyyyydelig i stuen deres i kveld:D Kjæresten din bør allerede glede seg til konsert:)

2) Sorry har ikke peiling:/

3) sov med hårnett:) Eller med god gammeldags nattlue (men tror de ordnet håret med ruller eller noe før de tok på luen?)

4) kjøp MYE mer snop før du går inn på kinoen, og fyll munnen full under hele filmen:) Det skal vel stoppe skravla tenker jeg:)

5) Må du flette inn med 6) for du må rett og slett sy lang nok kjole selv:) Å for å bli god på å sy må du trene, å her foreslår jeg grytelapper og lappetepper til alle kjente og kjære i presanger fremover til du får dreisen på symaskin:-D

7) Pust med munnnen i dusjen kjære kvinnemenneske!!! Munnnen, sier jeg! Djiiiiz:P

8) Gå på after-ski før skituren, og hell inn på noen sterke toddy´s:) Da blir skigåing først av riktig gøy!:)

9) den var værre du... melder pass her også gitt:)

10) Bli gravid igjen;)

Ha en fin fin kveld med piano øving;)

Kristine

20.06.2012 kl.20:20

Så enig i nr. 7. Veldig vanskelig! :)

Veronica

22.06.2012 kl.18:29

Hihi, ja mye man skulle ønske var annerledes.

1) Jeg har prøvd å lære meg å spille piano, det er egentlig fryktelig kjedelig. Gitar var gøyere, men endte opp med å ikke lære noe særlig der heller. Spiller best på PC :)

3) Håret mitt når jeg våkner er ikke såå ille, men etter ay jeg har jogget eller gått meg svett? Meh ... Litt lengre nå, så kan jeg ha permanent hestehale. Alle problemer løst :)

5) Venter på en lang kjole jeg har bestilt. De sa i butikken at den pleide å være altfor lang selv for høye jenter,. så håper håper! Men siden den er lang, kan jeg droppe høye sko å ta inn noen cm der :)

6) Jaaaa!

7) Mine nese funker heller ikke sammen med vann. Vedder på at jeg har noe anti-gravitasjons greier der også. Får vann langt inn i hodet hver gang!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits