Om rumpeballer, spydkasting, bleike folk og sånt.

Åja! Det er sånn det ser ut på Bislett Stadion, altså. Som nabo bør man kanskje ha tatt turen innom, men det har jeg altså ikke gjort tidligere. I går var jeg og mine trivelige kollegaer ute og spiste indrefilét, drakk overpriset øl og tittet på rumpa til Bolt heiet på friidrettsheltene som jogget, kastet og hoppet langt, siden Coca Cola hadde sponset oss med billetter.

Det skal sies at jeg ikke har allverdens peiling på gamet, og er skrellet for patriotisme. Hele seansen minnet litt om da jeg var på ski-VM i fjor. (Les om det her.) I allefall sånn kunnskapsmessig. Hekkjenta Vukicsheshkchitsj eller hva-hun-nå-het, en lang svart mann med rumpeballer som to kuler is ekstremt god kondis. Og han spydkasteren Tordivel Thorkildsen. Nesten så ille står det til med friidrettskunnskapene mine. Anyhow. Trivelig var det uansett å være der å se på en ny type underholdning. Favorittøyeblikket var likevel da Bolt løp ned blomsterjenta. Særskilt morsomt var det jo at han først prøvde å hoppe over henne, i stedet for å løpe rundt. Eller bremse.

Teorien om at hvite folk bør holde seg unna enkelte aktiviteter står ved like. Som løping. Dansing. Perkusjon. Rapping. 

Lycrakledde løpere startet som en jevn flokk. Ikke lenge etter befant deg seg en egen liten klubb med solfaktor 50-brukere i baktroppen. Ved nærmere gransking kunne jeg se fregnene på han bakerste. Han har sikkert trent dobbelt så mye som han i tet. Likevel har jeg en følelse av at det faller han lettere å skli rundt i hvitt landskap på et par planker enn i neonfargede joggesko. Noen ting kan vi bare ikke. 

Det er en grunn til at vi i denne nasjonen spiser 50 millioner plater Kvikk Lunsj i året. (Lese mer? Her!)

Jeg for eksempel, bør ALDRI spille fotball. I allefall ikke i rom med vinduer, eller på baner med mennesker rundt. Er bare ikke skapt for det. Ei heller bør jeg gå på Step-timer. (Les hvorfor her.) 

Skål for rumper fra Jamaica og Kenya norske spydkastere og topp dag i kveldssolen på Bislett! 
Én kommentar

Lena

08.06.2012 kl.20:06

Er så glad for at du fortsetter å skrive, selv om du truer med å slutte ;)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits