REF: Tacolei antirosablogger søker redaksjon og rumpe/nakke-vennlig stol.

Jeg lurer på om jeg er litt lei... av denne bloggen.

Neida, ikke lei av å skrive. Ikke lei av å oppdatere, å gruble over et tastatur eller dele små øyeblikk med dere. Men litt lei av denne kommunikasjonsformen. Å observere at under innlegget mitt om "konkurranse" dukker det opp en reklame for "Vinn et års forbruk av trantabletter!" Under innlegget om flyplass-styr dukker det gjerne opp reklame for reisemagetabletter. Veldig nyttig å skal bli hjulpet med det som tydeligvis trengs i alle øyeblikk jeg befinner meg i. Blogg.no og Google vet visst hva jeg trenger. Tacokryddertilbud på Bunnpris. Selvbruningsspray på litersflasker. Joda. Eller muligens neida.

Jeg har blogget siden jeg ble gravid. Jeg nektet å hoppe inn i rekken av mammabloggere som blogger om hovne ankler, antall blå elefanter på babyrommet og livmorstatus, men tok sjansen på å ordlegge meg likevel. Nå har jeg plutselig en ettåring som ramler rundt i stua og øver seg på å gå. Som peker på alle hunder vi går forbi og gliiiser. Som stjeler maten fra tallerkenen min selv om han burde vite at det ikke er plass til en hel cherrytomat i den lille munnen sin. Tiden flyr.

Det har jo vært trivelig å blogge for dere - på tross av all tacoreklamen. Det er en halv million mennesker som har lest bloggen min. Takk for besøket, alle sammen! Har fått satt fokus på et par ulike tema med varierende grad av viktighet og seriøsitet. Fra tanker om trekken, cupcakesfrustrasjon og alvorspreget oppgjør med uredelige mennesker i bransjen.

Men det er kanskje der skoen trykker. Jeg er redd Inspirato.blogg.no har blitt en slags gryterett med et hint av identitetskrise hvor jeg putter oppi det som er tilgjengelig i øyeblikket. Og strengt tatt - ingen liker vel gryteretter med kjøttdeig, syltetøy, rosiner og løk?

For det er litt dét jeg føler bloggen har blitt. En schitzofren gryterett med alt for mange ingredienser.

Jeg har etterhvert blitt mer personlig selv om jeg ikke hadde planer om det i utgangspunktet. Dere har vel etterhvert fått et lite inntrykk av hvem jeg er bak tastaturet. Det har gått opp for meg et par ganger når det stopper opp en helt fremmed person i kassa foran meg eller kanskje i parken -  og sier "Hei! Jeg kjenner igjen deg, leser bloggen din hele tiden!" Selvsagt er sånne henvendelser kjempekoselig. Det bare minner meg på at dere ser meg, og jeg har ikke en anelse på hvem dere der ute er. Dere kan liksom sitte i ro og mak og klippe tåneglene mens dere spiser popcorn og leser hva jeg skriver, og jeg har ingen anelse. Heller ei har jeg anelse om hva dere faktisk liker å lese om her.

For alt jeg vet sitter dere bare på kanten av stolen og venter i spenning på at jeg skal gjøre noe Fotballfruerelatert. Nå skal ikke jeg si noe stygt om Fotballfruen altså, hun er en flink pike - meg jeg er sikker på at hun faktisk smiler i søvne, mens hun vinker med de nylakkerte neglene sine som på et mystisk vis nettopp har bakt 2000 sukkerfrie makroner mens hun har løpt 5 mil og vannet plantene. Fotballfruen er så effektiv at hun har TRE dagens outfit. Bree i Frustrerte fruer, gå og legg deg! Men altså, nei. Dere må nok vente lenge på den type blogging fra min side.

Inspirato startet jo som mest temainnleggblogg. Mine tanker om ting som skjer rundt meg. Men oi, der ramlet det ut noen bilder av det flate trynet til kjøteren vår, og plutselig hadde jeg skrevet litt om jobben min, foto, manipulering og sånt. En oppskrift. Var innom fødestuen. Et par bilder av avkommet. Og ops, der var det noen krasse meninger som jeg måtte skrible ned. Oi da.

Plutselig hadde NRK skrevet om at jeg hadde vært ute å provosert rosabloggerne. Og ja, takk til dere 10 000 som har delt innlegget på Facebook. Det er mulig jeg ikke ble noe mer populær hos rosabloggerne av det, men pytt! Collateral damage. Der har skjedd litt forskjellig her inne, for å oppsummere kort. Det har vært moro!

La oss ikke gå inn i detaljer på bloggverdens bakside. Kommentarfeltet. Å, gud. Her er det alle juvelene ligger. Sammen med de sleipe gråsteinene. Her er ilksom tumleplassen til tilbakestående ekstremister, irriterte mødre og foreningen for sjalu anonyme grinebitere. Dermed er det ekstra hyggelig når oppegående mennesker tar seg bryet med å dele noen tanker, legge igjen et kompliment eller bare bidra med en observasjon. Det er godt å vite at dere finnes der ute!

Som blogger bruker man ganske mange timer når man forfatter et innlegg som ikke handler om brunkrem, platåsko og kakepynt. Man gjør det i tillegg helt gratis. (For oss som ikke har sponsorer som mater postkassen med blogg-lokkemat, da) Lønningen er jo til syvende og sist tilbakemeldinger fra lesere. Helst av annen karakter enn "Hei, fin blogg! Kommentere tilbake?"

Optimalt sett synes jeg en avis eller et magasin burde banke på døren min og si at de har en ledig spalte til meg, helt uten tacoreklame og bloggspammere. Synes i tillegg de burde stille til rådighet en stol som er mye bedre enn denne drittsofaen fra 1800-tallet i gulldekket stoff som bare er så vakker at jeg MÅ beholde den, men så lite ergonomisk at etter 1,5 år på blogg.no så har jeg utviklet en slags nakketilstand som fører til en ganske funky 90-graders vinkel. Som plan B synes jeg sponsorer skal hive etter meg gratis Appleprodukter og f.eks Godt Brød kan levere varmt ferskt brød på døren hver morgen. Sammen med flybillettene som gir meg fantastiske reiser bare for å dra dit og blogge litt om livet og sånt. Hvem kan sponse barnevakt?

Ja, ja. I mellomtiden sitter jeg her og venter!

Venter på

a) Spalteplass, supersponsorer og superstol.
b) Inspirasjon for å fortsette å være Inspirato.

Avslutningsvis: Hvordan liker du gryteretten din?
36 kommentarer

Susanne

04.06.2012 kl.01:34

E du KLAR over kor ont æ fikk i magen først Mona?!?! Å skriv at du e lei av bloggen din e ett stort nei nei! Vil aldri hør den setninga ijæn!! Du prata om kor mange tima du har lagt ned på bloggen.. Ka me oss som læs den? Kor mange innlegg har ikke vi måtta lest fleire ganga førr di va så hysterisk morsom! Førr å ikke snakk om alle 500 kommentara vi må les førr å finn fjortissan som sir: "hvis du ikke liker rosabloggere så ikke les de da!" Å æ som går inn ca 7000 ganga om dagen førr å se om du har oppdatert bloggen!

Så tenk dæ om før du sir nå så stygt ijæn!!

Ragnhild

04.06.2012 kl.01:55

Gryterett med kjøttdeig, syltetøy, rosiner og løk er faktisk min yndlingsrett! Det er en sann fryd å lese en blogg som inneholder noe mer variert enn extentions og spraytan. Og det er derfor det er så moro hver gang det kommer et nytt innlegg - nettopp fordi man ikke aner hva man har i vente! Neinei, keep up the good work, og takk for mange artige øyeblikk med bloggen din :-)

Hilsen Ragnhild

Slankerinna

04.06.2012 kl.02:53

Jeg liker variasjonen din, og den direkte ærlige skrivemåten, jeg har mang en gang ledd meg halvt ihjel av måten du skriver på. Håper ikke du slutter.

Helene

04.06.2012 kl.04:32

Det kan fort bli mange tema hvis man ikke på forhånd har bestemt seg veldig grundig for nøyaktig hva bloggen skal inneholde. Du skriver om mye, og det er de kritiske eller humoristiske innleggene dine jeg setter pris på. De som kommer med litt fakta og meninger, og det at du faktisk også har en dose humor. Men joda, du sier du har en miks, på godt og vondt. Bonusen er å nå ut til fler, prisen er at mange dropper å lese mye av det du skriver.

Du underholder meg til tider. Og så lenge ingen tvinger meg til å lese de innleggene som ikke er informative - så ser jeg ikke problemet med at de eksisterer.

Caroline

04.06.2012 kl.07:20

Akkurat denne gryteretten smaker best når den er litt på halv tolv; forskjellige ingredienser hver gang, ofte med piff av noe nytt, men alltid preget av kokkens personlige smak.

Har egentlig aldri tenkt over at den ikke er "stilren" men koser meg med hvaenn du måtte komme med, særlig når det beveger seg i den satiriske retningen.

Måtte du fortsette å blogge om akkurat det som faller deg inn!

(hvor er forresten dette Taco-innlegget?)

Nina

04.06.2012 kl.08:05

Nettopp derfor liker jeg bloggen din. Jeg blir ikke lei av den fordi den er så variert. Jeg har sikkert 100 blogger bak meg, som jeg sluttet å lese fordi det var for lite variasjon. Håper du fortsetter å skrive:-) Innholdet bestemmer du selv, men behold variasjon. Og jeg lover å bli flinkere å kommentere hvis du lover å fortsette å skrive.....

Clickerdog-alt om hund.

04.06.2012 kl.08:09

Jeg synes bloggen din er fantastisk morsom å lese:) Du har så mange gøye ordspill at jeg blir rent inspirert til å være flinkere til å bruke det selv. Jeg er helt sikker på at ved å lese din blogg, har jeg blitt en bedre kåseriskriver:) Såh, keep up the good work:)

Renate

04.06.2012 kl.08:12

Akkurat din gryterett er den beste! :-D

Marte

04.06.2012 kl.09:28

Hahaha, eg er vel nøgd med gryteretten eg! Eg synest du har ein blogg som skil seg ut blant tusen andre. Eg er absolutt glad i temainnlegg, men viss dei kjem med ein viss frekvens veit eg at eg ikkje tek meg tida til å lese alle. Då passar det godt med litt lettare innhald formidla på ein god måte - noko eg synest du gjer med glans. Eg (har starta tre setningar med "eg". Fy og skam) synest du klarer å flette fleire ulike typar innlegg saman på ein fin måte. Det er ikkje som på mange andre bloggar kor "dette gjorde eg i dag, og det var rosa, evt. slankande eller LOL" går på repeat. Variasjonen og innfallsvinkelen din er det som gjer at eg kjem til å halde fram med å følgje bloggen din!

a4liv

04.06.2012 kl.10:03

Ser det er mange andre her som uttrykker samme mening som jeg sitter med; Det er nettopp variasjonen som gjør bloggen din så bra liksom. Rosiner i gryterett liksom, det hadde jeg aldri tenkt på, men så fungerer det likevel, og det til tross for at rosiner i mat ofte bare minner om overkokt flått.

Jeg liker kjempegodt å lese bloggen din, og håper jeg ikke er en av dem du beskriver i linjene om kommentarfeltet (lo høyt da jeg leste det ;) og hvis jeg noen gang møter deg på butikken, så kan jeg godt la være å si noe. Jeg kan nøye meg med å peke og hviske høyt til sidemannen :P

Håper i hvert fall at du finner ny inspirasjon til å fortsette bloggen :)

Hedda

04.06.2012 kl.10:50

Liker variasjonen her, jeg! En vet aldri helt hva som venter når en klikker seg inn. Uforutsigbart, men allikevel forutsigbart fordi jeg vet jeg sannsynligvis kommer til å le litt, tenke litt, være enig (og noen ganger uenig).. rett og slett engasjere meg litt i innleggene - eller bare beundre de vakre bildene du tar av bulldog og avkom. Ikke stopp, mer gryterett, mer blogg, mer SMART blogging. Ja, jeg leser rosablogger, men får jo tannråte av hvor søtt alt skal være i den verden. Min verden er ikke sånn, min verden likner mer på din - du er bare så sabla flink til å uttrykke deg med ord og ta situasjoner og sånt på kornet. Alt fra fotografsvindleren og lurendreieren du har skrevet om til knekkebrødproblematikken. Mer, mer. Pliiiis.

Karoline

04.06.2012 kl.11:24

Hei!

Jeg liker bloggen din nettopp fordi den består av så mange forskjellige "ingredienser". Jeg vil heller lese om en rar bulldog og merkelige observasjoner enn løsnegler og lavkarbooppskrifter. Dessuten er du flink til å tegne, og jeg liker å tegne, og du slenger med mange fine bilder :)

Håper du fortsetter!

Marit

04.06.2012 kl.11:45

Jeg liker den gryteretten, jeg! Spiste den for et par mnd siden - indisk kjøttgryte med hardkokt egg, mangochutney, banan, rosiner og løk.. Kombinasjonen er upåklagelig, det samme tør jeg påstå ang. bloggen din! Nettopp fordi man ikke vet hva som blir neste smak (slæsj innlegg), er det ekstra spennende å klikke seg inn når man ser på fb at du har lagt ut et nytt.

Jeg oppdaget deg da jeg gikk gravid, og har straks en ettåring selv (hyl!). Du var et friskt pust blant alle standardmammablogger, noe som gjorde at jeg fortsatte å lese også etter Max (og Astrid) var født. Variert er stikkordet, noe som jeg ser flere nevner.

Jeg er forsåvidt enig i at du burde fått spalteplass i et eller annet (antirosa) blad. Det fortjener du! Men jeg vil gjerne fortsette å lese nye, varierte innlegg på bloggen!

Ha en god mandag!

Mamma Marianne

04.06.2012 kl.12:01

Bloggen din er en av de friskeste, fineste og morsomste bloggene jeg er innom. Ikke stopp!

Jeg byttet til wordpress for ikke så lenge siden, det var veldig godt. Man slipper fjortisene og reklamen, og wordpress er bare mye bedre på alle punkter. Bare et lite tips fra en rosa mammablogger ;)

Marielle

04.06.2012 kl.13:15

Må innrømme det at jeg satt med hjertet i halsen med tanke på om ordene: "Jeg slutter nå" skulle dukke opp i en eller annen form i innlegget! Men ble kjempeglad når jeg så at de stygge ordene aldri ble svart på hvitt annet enn i denne kommentaren!

Jeg digger rett å slett bloggen din enkelt og greit fordi du skriver som en helt! Jeg ler og smågråter av innleggene dine! Hva så om gryteretten inneholder syltetøy og rosiner, det er noe som passer helt perfekt til denne bloggen! Og dette er bare LITT av det jeg kunne ha skrevet om deg og den vidunderlige bloggen din!!

Keep it going and keep it coming! ;D

Inspirato.blogg.no

04.06.2012 kl.15:30

Oi! Så mange trivelige tilbakemeldinger! Takk skal dere ha, jeg skal ta hvert ord til meg :-)

Katrine

04.06.2012 kl.17:04

Kanskje er jeg litt inhabil ettersom jeg tross alt er "familie" men jeg må si deg at jeg er imponert over denne bloggen, og jeg er en trofast leser! Ikke bare fordi du er min niese, men også fordi du underholder samtidig som du klarer å få meg til å tenke. Du skriver utrolig bra. Ikke selvhøytidelig, men ærlig! Jeg liker at det ikke er samma greia hvert bididge innlegg også!! Jeg syns også for min del at det er utrolig koselig å bli kjent med Max gjennom bilder og innlegg, siden jeg ikke har mulighet til det personlig her fra Uniten. Jeg syns du burde fortsette likedan som før!! Kos og Klem!

Anna GL

04.06.2012 kl.17:31

Jeg følger bloggen din gjennom tykt og tynt (ja, det var rosablogger-innlegget som fikk meg hit). Det er innleggene hvor du viser hva du kan og hva du mener og hva du har opplevd/sett som jeg syns er mest interessant. Bilder av sønnen og samboeren din er ikke grunnen til at jeg klikker meg inn hit, men Jabba er et fascinerende dyr! Hva du vil vise fram her inne er jo helt opp til deg. Og det er kanskje sunt å tenke over hvorfor og hvordan innimellom?

For å slippe reklame på bloggen kan du jo f.eks gå over til Wordpress?

Og når det gjelder disse innleggene du virkelig legger sjela di i, så syns jeg ikke du skal være redd for å sende de inn til et eller annet magasin og prøve å få betalt for de. Og skulle de ikke ta i mot tilbudet, så kan du jo poste innlegget her inne?

Jeg følger deg i allefall, og skulle du komme på å komme med dagens cupcake eller outfit eller intervalltrening, så kan det jo hende jeg slutter å følge deg, men da får du sikkert mange andre fans. ;)

Lykke til!

Og PS: En bloggepause er jo selvfølgelig lov!

Birte

04.06.2012 kl.17:43

Jeg er ikke særlig flink å kommentere, men jeg har lest hvert et innlegg du kar komt med siden jeg leste innlegget ditt om rosabloggerne! Jeg virkelig digger denne bloggen, å den har brakt meg mange smil på dager som har vært grusomme, kjedelige og skolefylte. Jeg elsker å lese om Jabba, hun er litt av en personlighet altså! Jeg får lyst på min egen lille bulldog! Jeg hadde faktisk ikke hatt noe i mot om du ble enda mer personlig, ennå mer om Jabba og Max. Mer om jobben din, rosabloggere og diverse andre bloggere! Stå på, Inspirato, du inspirerer meg :)

monkey

04.06.2012 kl.17:52

Kom først innom bloggen din pga. at du tok han derre glamourfyren fatt - det var bra - men en annen bra ting er at resten av bloggen din også er bra! Heldigvis noe som er alt annet enn rosa.

Skriv mer :)

Ingvild

04.06.2012 kl.18:28

Ymse kommentatorer kommer nok innimellom, men tenk så mange faste lesere du har som aldri kommenterer! Oss i den tause majoriteten kommenterer ikke fordi vi syns du er kul, og fordi det er lamt å legge igjen "du er så kul" kommentarer uten noe annet.

Hvis du vil bytte til et ikke-reklame-sted så lag eget domene og installer wordpress :)

Trine

04.06.2012 kl.21:06

hva skal jeg lese om du slutter? aldri hatt så mye moro som da jeg oppdaga bloggen din jeg! har ofte linka til deg på facebook, fordi jeg nettopp digger alle de festlige innlegga dine! men blogg.no er en kjip bloggplatform..wordpress er hakket kjekkere, ev blogspot. da kan man bla seg mye enklere tilbake i tid, i bloggen! just say'n. såe...nå kommer liksom den fjortissgreia inn, ikkesluttvæshåsniiiiiiiiiiiill! fnis!

Synne

04.06.2012 kl.21:12

ÅH! jeg tenker alltid på at jeg har dårlig samvittighet, for at jeg ikke gir noe tilbake når du gir meg så mye. bloggen din er helt perfekt, blandingen viser bare at du er et menneske som alle andre og du later ikke som at du er noe du ikke er! Fortsett som du gjør, også håper jeg du får mer inspirasjon etterhvert. Jeg kommer fortsatt til å være her å lese! STOR klem

Mia

04.06.2012 kl.22:20

Hei!

Fikk plutselig angst for at du skulle slutte. Elsker det når det kommer i dag har jeg sett: Virkelig elsker det, for da går jeg rundt på gata og ser etter sånne merkverdige rare ting som du kanskje også hadde syns hadde vært moro! Gamle menn med blått hår feks. Tenk om DET forsvant fra livet mitt! Ikke at det er livsviktig, for det er mye andre som er viktigere, men en opptur her inne er FANTASTISK! Liten virkelighetsflukt bare sånn mellom vasken, oppvasken, gulvvaksen, studier og andre veldig kjekke ting. Hverdagen vet du.

Forresten: reklamen i dag: Knallfin rumpe! Ingen billig tacosaus på meg i dag gitt..

Blogg er min guilty pleasure, din er en av de få som fortsatt er verdt å lese, så håper du fortsetter, lenge. Selv om gryteretten begynner å bli litt rotete og VELDIG dette er hva jeg har i fryseren og kjøleskapet etter en uke med stengte butikker. Det er sånn inspirasjon er, litt av alt, overalt.

Gi kjøteren en ekstra klump leverpostei (om han liker det da) eller noe anna godt!

Camilla

04.06.2012 kl.22:51

Men det er jo det som gjør deg så bra!

Du skriver variert, og du er ikke redd for å si det du mener.

Jeg elsker bloggen din! Du er en av de få bloggerne der ute som faktisk kan skrive, både riktig ord og tema.

Ikke slutt!

Du virker som en super person!

Hilsen en som holder på å vaske opp.

Sånn, nå vet du hva jeg gjør ;)

Rikke

04.06.2012 kl.23:01

Hei!

Trekken, Jabba, lavkarboplanking og veskehunder. Helt fantastisk.

Og kanskje den morsomste setningen jeg har lest i mitt liv: 91% av asiatiske kvinner med gummistrikk rundt hodet velger visst Pantene med noe som ser ut som tranpilleekstrakt, OM de får velge shampoo uten å se.

Håper virkelig ikke du slutter med bloggen, uansett hva slags gryterett det blir :)

Mvh Rikke.

Nathalie.

04.06.2012 kl.23:46

Det er vell kanskje i underkant av 2 måneder siden jeg begynte å lese bloggen din. Siden den dag har jeg bladd med i gjennom hele arkivet ditt å lest hvert eneste innlegg. Vet du hvorfor? Fordi du KAN virkelig skrive og underholde. Du skriver ikke tankeløse innlegg slik som de aller fleste andre bloggere gjør. Du skriver gjennomførte innlegg med grundig research. Og det digger jeg! Til tider griner jeg av latter også når du skimter til med humoristiske innlegg. Jeg heier på deg og jeg heier på bloggen din! Keep up the good work! Alle skulle hatt en inspirato i hverdagen ;)

zeynep keser

05.06.2012 kl.09:03

Det er ikke veldig lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men har vært fast leser siden den gang. Det du skriver er skrevet på en så inspirerende måte. Uansett om innlegget er fullt av tekst eller mange bilder, så får jeg lyst til å lese det. Tror at selv om du ikke får betalt og kanskje det er fullt av reklame overalt, så gjør du det du gjør best, inspirerer folk :-)

Tonje

05.06.2012 kl.15:26

DIGG gryterett :-D

Marianne

05.06.2012 kl.16:04

Håper du ikke slutter, jeg liker litt syltetøy i gryteretten jeg :)

Elsker innleggene hvor du observerer og diskuterer. Er så godt at du skriver så bra og ikke "vanlig". Og jeg blir glad de gangene Jabba dukker opp med det fine trynet sitt!

Syns du har mye bra og akkurat passe mengde med personlige ting oppi det hele, for det er jo gøy å bli kjent med deg og litt av hverdagen din.

Ser noen tipset om å bytte plattform, jeg er enig! Kanskje du syns det er litt morsommere når du slipper fjortisser og trantabletter.

Stor klem og lykke til med ditt, uansett om det blir blogg eller ikke :)

Silje

05.06.2012 kl.17:06

Vi som lesarar av bloggar har vel også et krav. Nemlig å kommentere på gode bloggar. Eg elskar bolggen din for ærligheten og bakkekontakta du har, er få bloggarar av din type. Fortsett den gode jobben du gjer! Eg kryssar fingrane, føta og håret for at du ikkje sluttar med den fantastiske blogginga di :)

Lydia

06.06.2012 kl.08:39

Dette er den beste gryteretten jeg vet. Håper du fortsetter ! Jeg trenger jo deg i Bloglovin'-rekka mi, du skriver så bra, er så pen og så utrolig flink til å tegne :o Keep up the good work!

.. Ta og send en mail til en avis du vil ha spalteplass i og skriver hva slags spalte du ville hatt om du hadde hatt ei. Kanskje de vil ha deg? Jeg ville i alle fall sagt ja!

.. En ting til - hadde jeg bodd i næheten kunne jeg godt vært barnevakt :D

- L

Martine Andrea Volnes

07.06.2012 kl.01:03

Hvis det er du som lager gryteretten er det helt kurant med kjøttdeig, syltetøy, rosiner og løk! Så lenge vi fortsatt snakker om blogging da..

Heresetai

08.06.2012 kl.10:42

Jeg synes blogg-gryte med kjøttdeig, syltetøy, rosiner og løk er digg jeg! Keep up the awesome work :D

Marte

08.06.2012 kl.11:19

Du kan ikke slutte å blogge! Elsker bloggen din og hvordan du skriver! Elsker alle de merkelige og rare tingene du observerer i hverdagen og hvordan bloggen din ikke føler et fast mønster!

Keep up the good work!

Adrian

16.06.2012 kl.10:46

Gøy blogg. Eneste gøye. Dont stop.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits