Besøk hos Nanna i Skien.

Jeg nevnte jo at vi skulle stikke av til min Mommo i Skien. Det var et fint valg. Hun er ikke bare en god mommo, men også Max sin superspreke oldemor. Max kaller henne Nanna. Eller Na-na-na-na!! Nanna er verdens største helt. Ikke bare er det spesielt å ha en oldemor man har god kontakt med, men i tillegg så ligger jo denne Nannaen og ruller på gulvet, leker med ball og bil, er flymaskin og apekatt og andre tropisk dyr. Nanna lager også deilig hjemmerørt jordbærsyltetøy som gjør at fullkornsgrøten smaker ekstra godt.

Vi ble med Nanna på toget og tok 10 herlige dager i byen jeg har feriert i hele min oppvekst. Mange koselige minner som jeg synes er så gøy å gi videre til Max.

Lille tog-skurk.

Innevær og kjøpesentertid. Litt shopping for den lengste.

Og litt racerbilkjøring for den korteste. Yay!

Den korte i splitter nye sko som skal sparkes av umiddelbart.

Handywoman trør til og fuger flisene til Mommos nyoppussede kjøkken.

En meter lengre ned befinner det seg en liten nysgjerrig mann som prøver å klatre opp på kjøkkenbenken via fot.

Fuging belønnes med sherry og jordbærdesserter :-) Helt i orden, i grunn.Opptil flere trivelige stunder i Nanna-land.Vi sees igjen, Skien og Nanna :-) 

3 kommentarer

Susanne

22.05.2012 kl.21:00

Syns bilde nr 3 va litt sånn dagens-outfit-bilde Mona ;)

Inspirato.blogg.no

22.05.2012 kl.21:04

Susanne: Hahaha :-) Art by accident!

Lydia

23.05.2012 kl.09:26

Så herlige bilder! Trivelig når den eldre generasjonen kan være med i leken :D

- L

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits