17. maiflørt

Ah. For en deilig uke. 

Vi har hatt besøk av favortittysker / bestevenninne / gudmor / etc i 4 deilige dager, og det passet jo perfekt med 17.mai-feiring og bursdagsfeiring. Vi har dermed drukket champagne oftere enn juice, og spist mer kaker enn vi har spist brød. Osloværet var ikke alt for mye å skryte av, men vi fikk i allefall sol på nasjonaldagen. Kan ikke klage på det. 

Max har gått med slips og vært en liten kjekkas som har flørtet med alle bunadsjentene. Tok seg like gjerne en titt under bunadsskjørtet til fremmed dame på champagnefrokost. Greit å legge igjen et ordentlig førsteinntrykk når man treffes på slike festlige dager. Delte deretter ut store klemmer og kyss. Han pakket i seg masse lefser og melon, og luktet (smakte) litt på korken. Sovnet i vognen som en stein etter en heftig feiring.

Puh! Hardt å være kar. Én kommentar

phantomblue

20.05.2012 kl.22:26

Ser minien alle rede har fylla gangen i box på bilde nr5 ovenfra.Jaja er jo greit han lærer seg det i edru tilstand,mindre sjangs kansje for skader når han en gang i fremtiden tar sinne første fylla steg på vei hjem

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits