Jeg rømmer hjemmefra.

Nå stikker jeg. Jeg pakker piknikkurven og vender ryggen til brekkjernhuset vårt. Lar kjæresten i stikken. 

Jeg har en fabelaktig Mommo som bor i Skien - og hun har til og med gulv som er intakt og en dusj som ikke ramler i hodet på en når man sjamponerer. I går holdt jeg på å dø på meg selv i dusjen nemlig. Jeg applikerte slik en fantastisk ansiktsskrubb du vet - som skal gjøre ansiktet ca 10 år yngre. Endte i stedet opp med å eldes ca 10 år av skrekk. Hele opphenget med dusjhode og kran og holloi fant nemlig ut at den skulle overraske meg i det jeg hadde lukket øynene og var dekket av magisk skum. Hele kalaset ramlet ned fra veggen, traff meg først i hodet, så på foten, for så å sprute vann oppover og ut i absolutt hele badet. Jeg, midt oppi det hele - dekket av kosmetisk aldersserum og whatnot - måtte fomle etter dusjhåndtaket med ett mysende øye. Kunne jo ikke være uforsiktig heller, siden resten av dusjen nå er teipet på plass på en mildt sagt provisorisk måte. Hadde denne også ramlet i hodet på meg så hadde det i allefall blitt show der inne. Oppussing altså.

Uansett... Det var da det gikk opp for meg.

Jeg stikker.Hei Mommo! Hei Skien!

7 kommentarer

Engebukta

04.05.2012 kl.11:47

Ustabile dusjer er ikke greit. Takke seg til utedusjen. Personlig holdt jeg på å få et kjøleskap i hodet en gang, var ikke så gøy det heller.

Despotic Mistress

04.05.2012 kl.11:48

HOHO! Huff...håper det gikk bra med deg trass i den unektbare komikken i dette:) Hei, Mommo;D

Inspirato.blogg.no

04.05.2012 kl.11:50

Engebukta: Nei, vi kan være enige om dét. Dusjer og kjøleskap og andre innretninger er best når de står stille... :-)

LifeOfPorn - Hannepaii!

04.05.2012 kl.14:05

Hørtes ut som en god plan :) Håper du kan få deg en trygg dusj der da :D

Carina

04.05.2012 kl.19:03

Skien er en fin plass! ;) Bor her selv ;) Kos deg masse!

Nathalie.

04.05.2012 kl.20:26

Jeg blir oppriktig glad hver gang jeg går inn på bloggen din! Endelig en blogger som ikke skriver om den nye vippetangen eller dagens innkjøp og alle cafè turene med venninnene. Takk for at du skriver så fantastisk bra og underholdende. Og ikke minst; Takk for at du tar opp viktige temaer og skriver grundige innlegg om det. Ha en fin helg og kos deg sammen med mommo! :)

Inspirato.blogg.no

04.05.2012 kl.20:31

Nathalie.: TAKK! Flotte ord! Du er forresten veldig velkommen tilbake :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits