Bypåske.Sol. Hvitvin. Riving av vegger. Pakking i esker. Kasting. Salg av skrot på finn.no. Kafé. Bulldoglufting. Påskemiddagslaging. Treffe venner. Gå mye i joggebukse. Være trøtt. Trille Max. Bli blitt i fingeren av de splitter nye 4 tennene hans. Frakte esker til lagring. Oppdage 120 år gammelt treverk og flere lag gammel tapet. (Inklusiv strie-PRINT. Altså, tapet fra 70-tallet med BILDE av strier. Ikke faktiske strier. Humor.) Spising av fruktsalat og müsli til lunsj. Støvsuging. Speedblogging.

2 kommentarer

phantomblue

07.04.2012 kl.11:23

Øker verdien på kåken det vettu.http://www.ba.no/forbruker/bolig/article5977811.ece gikk for over taxt visst lol

Inspirato.blogg.no

07.04.2012 kl.11:34

phantomblue:

Bare vent til jeg legger ut bilder av råkjelleren vi skal pusse opp. Hooo. Leiligheten her oppe er heldigvis ikke et slikt gufs - men det skader ikke å fikse litt her! :-) I kjelleren er det et vaskeri fra 1890.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits