Deilig tur til Bergen. Opphold på To Søstre. Kvalitetstid!

Jeg lurte altså på om vi ville overleve flyturen til Bergen. Det vil si - om ANDRE ville overleve flytur med baby laaangt over leggetid. Men joda! Topp stemning. Max var i strålende fint humør, han. Den noe distré mammaen hans derimot, klarte jo nesten å miste hodet før vi var i gang. Midt i alt styr hadde jeg feilberegnet tid til flyplassen, og endte opp med å ha ekstremt knapt med tid. Prøv å spring til den INNERSTE gaten med bag og baby i babybjørn ETTER at gaten er stengt. Nei, altså, ikke gjør det. Uansett. Max holdt seg våken og ble kjent med en forfyllet danske på flyet som derimot ikke var like flink på å holde seg våken. Han holdt på å dø på seg av skrekk da vi landet og han ikke hadde fått med seg at han a) hadde sovnet, og b) var ombord i et fly.

Vel framme i Bergen var vi jo usannsynlig heldig med været. I den fine byen var det masse sol, masse strålende lykkelige bergensere - og hva er vel bedre enn dét. Bondens marked var det også. Skikkelig sommerstemning.

Sånn. Nå har Max gått over Torgalmenningen for aller første gang. Check!

Det blir ikke skikkelig tur til Bergen uten en buekorpsfyllt lørdag.

Gikk forbi vinduene til der jeg bodde før og mimret litt om hvordan det en gang IKKE var like hyggelig med buekorpsvekking hver helg. Gjerne på søndager sånn før frokost. Gjerne med litt dvaske ukoordinerte buekorpsgutter in training - som stoppet opp i gaten fordi det var for vanskelig å spille trommer OG gå. Samtidig.

Obligatorisk skillingsbolle hos Baker Brun.

Blidt gjensyn med fine venner!

Vestlands supersvele fra Bondens marked med rømme, rabarbra, jordbær og bringebær.Og innsjekk på Bergens desidert vakreste, koseligste og idylliske "hotell". 

To Søstre er en bergensk nydelig trevilla bak Bryggen som er bygget om til gjestehus. Et bittelite pittoresk lekehus, hjemmekoselig men med alle hotellkvaliteter du kan ønske. (Men man slipper å bo i en eske med resepsjon) Man føler seg som hjemme i det man lukker døra.  

Vi bestilte frokost til 9. 

Storkoste oss i loftsuiten med den deiligste sengen a-la Prinsessen på erten, gammelt tregulv, Nespressomaskin, snacks, musikk og en rolig fredagskveld.

Lunsj, espresso og makroner servert av Frøken Fjong på den nydelige lille takbalkongen full av SOL SOL SOL!

Lørdagens fulle program: KAFÉ. Med hvitvin, kyllingsuppe og gode venner.

Max er tilbake i To Søstres spisestue, hvor han inspiserer stikkontaktene og banker på gulvet med en slikkepott mens mammaen lager vennemiddag.

Fine venninner parkert på kjøkkengulvet for å holde kokk med selskap og drikke cava.

Hvor herlig er det ikke å ha spisestue med hotellrommet og servere middag til Bergensfolket?

Mmm, penne med ostesaus, spinat og skogsbacon. Bladsalat med jordbær, basilikum, tomater, pinjekjerner og balsamicovinagrette, og smørstekte asparges. Perfekt fredagsmat :-) Spesielt med cava i glasset.Takk for en deilig helg, Bergen. FOR en idyll. Og takk for gjensynet, fine og gode mennesker! Vi sees snart igjen.
7 kommentarer

Henriette

28.03.2012 kl.21:21

E må bærre sei dæ, du e drop dead gorgeous!

Inspirato.blogg.no

28.03.2012 kl.21:25

Henriette:

Wow! Takk takk!

Lydia

28.03.2012 kl.22:14

Så utrolig hyggelig da! (:

- L

Sofie

28.03.2012 kl.22:49

Hello stilige dame! Du ser så innmari kul ut! :D

Og DER vil jeg bo! :D To søstre, sa du? Notert.

Inspirato.blogg.no

28.03.2012 kl.22:58

Sofie:

Tusen takk! Anbefaler virkelig To Søstre på det varmeste. Koster ca det samme som ordinært hotell, men man får liksom SÅ mye mer tilbake her. Du finner dem på tosostre.no om du skal booke en gang :-) God tur, sier jeg bare!

Sofie

28.03.2012 kl.23:04

Allerede vært innom ;) Høres deilig ut med en kjæreste+baby-tur til Bergen :D

Malene

24.04.2012 kl.20:34

Fine bilder! :)

Kommentere tilbake ?? :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits