Ting med våren.

Oslo er så bra på våren, jeg blir så glad! I dag var det plutselig 17 grader, og folk rundt meg går rundt i t-skjorte. Dette er ting som gjør meg glad på våren.

Å tråkke med skoene i den der lille strømmen med smeltevann som renner ned bakken fra parken. Å kjøpe kvadruppel espresso på DeliDeLuca og drikke den på benken utenfor mens man observerer våren på folk. Å se bleke nordmenn håpefullt ta av seg jakka og flashe en blåhvit vinterkropp. Når 7 eleven henger opp "Yoghurtis" skiltet sitt. DET er vårtegn. Å kjøpe kjipe jordbær som egentlig ikke smaker noenting. Fordi man KAN. Og fordi det er VÅR, og da skal man kjøpe jordbær. Å ta på seg alt for høye sko og IKKE ullsokker - og trippe ned gaten og høre lyden av våren. (Klikk-klakk-klikk-klakk.) Å trykke på cambrioletknappen i bilen for første gang i sesongen - og se den blå himmelen over seg komme til syne! Aaah. (Er riktignok ikke helt der enda.) Utekafé uten å fryse i hjel! Å se bulldogen bli hysterisk lykkelig av å finne igjen pinnene sine i parken som kommer til syne under snøen. Lykke!

Dessuten gleder vi oss til en ting med denne sommeren. Å kjøpe Max sitt aller 1. par sko som han skal GÅ i. Tenk, babyen er snart ett år. Et år. 365 dager. Jøss. Hva skjedde? Kan ikke skjønne at han skal gå helt på egen hånd. Snart er han ute og raserer verden.

Look out.

Sommer kommer, sommer kommer
Sol og regn og latter og sang
Sol og regn og latter - ha - ha - ha - 
latter, sol og sang.

4 kommentarer

Lydia

13.03.2012 kl.22:32

JA, jeg bare elsker bar asfalt! Ååhåhå, bildet med Max og bulldogen i vinduet er jo faktisk helt fantastisk :D .. Næhmen, en shendis jo ..

- L

Haldis

14.03.2012 kl.07:41

JEG ELSKER VÅR! Den kom tidlig i år, jippi! :)

Anonymous

14.03.2012 kl.18:10

Har lest de andre innleggene dine, og oppdaga nettop denne bloggen idag..er det en ting du trenger er det en pris! Leste også om de rosa bloggerne som du skrev om.. og jeg er 13 år snart 14 og du har lest tankene mine! kreds til deg :-)

Borghild

16.03.2012 kl.21:31

Ååå dere er heldig som har vår! Tror jeg pakker kofferten og stikker til Oslo. Og herreguuud så søte bebisbilder.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits