Snart vår i Oslo.

Vet dere en sak?

Nå er det ikke lenge igjen til vi kan kle oss lettere, drikke et glass hvitvin på fortauskafé i vårsola, kjøpe engangsgrill som vi svir grillmat på i parken. Det nærmer seg tid for å bytte til sommerdekk (i mitt tilfelle: bare droppe å bytte til de nye vinterdekkene som står lagret i kjelleren) og kjøre en tur til Bygdøy og la bulldogen bade.

Jeg gleder meg til å spise årets første jordbær (selv om de smaker papp) og til å se de første gresstråene kjempe seg gjennom gjørmete plen. Dessuten gleder jeg meg til å ta fram sommergarderobe, tynn trenchcoat og sko med stiletter. For nå er det bare noen få uker igjen til den sure vinteren drar sin vei. I går var det nemlig 6 plussgrader, og bare se! -en vanndam! Gaten er ikke lengre dekket av noe hvitt - men jeg ser grå og fin asfalt! Er kanskje ikke så vanlig å bli glad for å se asfalt, men dog...I kveld skal jeg pakke vekk vintersko, og kanskje vurdere å pakke vekk dunjakken...

Jeg tror vinteren er ferdig. Bank i bordet. Men kanskje (bare for sikkerhets skyld) beholder jeg stilongsen, bare litt til.

Kan ikke jinxe hele opplegget for meg selv, heller.

 

9 kommentarer

Marielle

20.02.2012 kl.17:58

Plutselig er snøen borte, asfalten fremme og gresset grønt! Vi kan ikke gjøre annet enn å glede oss!

-Victoria-

20.02.2012 kl.18:10

PØH!... Her snør vi bort.. Meldt snø 7-8 dager i strekk nå, og har allerede snødd i en uke fra før... MØKKLEI vinteren!

Inspirato.blogg.no

20.02.2012 kl.18:43

Victoria Therese :

Urk! Det er noe dritt i grunn... Jeg er i grunn litt lettet over å bo i Oslo på våren. Men det hadde vært lettere om man bodde f.eks under en vinranke i Frankrike, sånn på vårparten.

Lykke til, husk å grav deg ned i tide da!

Lydia

20.02.2012 kl.19:29

JA, og jeg GLEDER meg! Her i nord er det masse snø og i tillegg til det så snør det nå.. Kunne jaggu vært sommer hele året for min del..

Du ser utrolig flott ut forresten, digger stilen din!

- L

Kristin

20.02.2012 kl.19:49

Utrolig flott antrekk! Du er fin!

Inspirato.blogg.no

20.02.2012 kl.20:39

Tusen takk, begge to! :-) Lydia, du får finne fram sommerklærne nå og ta dem på når du kommer hjem. Hadde det ikke vært (nesten) like kaldt som ute i leiligheten vår, så skulle jeg også gjort det nå.

Kom igjen, sommer!!

Veronica

23.02.2012 kl.23:00

Hadde årets første utepils i går. Var litt kjølig, men godt allikevel :)

Heidi

24.02.2012 kl.12:48

Hvilket objektiv bruker du på bildene dine?

Jeg skal kjøpe meg nytt, og du har alltid så fine bilder :)

Inspirato.blogg.no

24.02.2012 kl.12:52

Heidi:

Akkurat dét bildet er tatt med 50mm 1.4-objektiv. Tidligere har jeg hatt det som er litt rimeligere, 1.8 - også et godt objektiv om man skal ha fastobjektiv. Lykke til! :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits