4-retters kjærestetid.

Ok. Jeg skal innrømme en sak.

På tross av at vi har fått utlevert verdens snilleste baby som sover godt, gråter aldri, og ler dagen lang: Er det én ting jeg savner i småbarnstilværelsen, så er det å innimellom ha fri armer. Fri armer til matlaging. Fri armer til trening. Til handling, tegning, vasking, lesing, skriving, rydding - og (kanskje den mest etterlengtede) ...SPISING. 

Når man spiser 4-5 ganger i løpet av en dag, er det et uunngåelig problem at man stadig mangler en arm eller to siden det allerede henger en liten mann der som spreller og hopper og snakker. Dermed setter man ekstra høyt pris på når det dukker opp en sjanse til å la den lille seigmannen være i noen andres armer mens man nyter sine egne.

Sånn som å gå på date. Spise blåskjell uten å undre på om man har sjødyr i håret. Drikke rødvin uten å måtte plassere glasset i trygg avstand ca midt inne på bordet. Ha to sett kniver ved siden av seg uten å se for seg et ketchupscenario. For å ikke snakke om den hvite duken som henger over fanget og holdes på plass kun av et utvalg krystall...

Med begge sett besteforeldre 100 mil unna er det ekstra luksus med den daten og det håret uten blåskjell i. Når Max er hos sin tante og jeg får oppvartning som dette av kjæresten min - så har jeg plutselig flere armer enn blekkulf *.

 

*Regner ikke med at dere ikke-foreldre vil forstå denne symbolbruken. Det går greit.

7 kommentarer

a4liv

24.01.2012 kl.15:14

Man trenger virkelig å kose seg sånn inniblant. Nyt øyeblikkene :)

Lydia

24.01.2012 kl.16:08

Er ikke mamma, men forstår godt, litt kjærestetid må til (:

- L

Kaja

24.01.2012 kl.19:00

Så deilig med tid sammen uten barn! Bare å nyte det;)

Marit

24.01.2012 kl.22:09

Har selv besteforeldrene til lille A 50 mil unna, så de få gangene vi har fått barnevakt har vært helt uvurderlige. Så ja, å ikke bare være mamma/pappa hele tiden, det trengs! Ser ut som en veldig koselig kveld. :)

slankerinna

24.01.2012 kl.22:13

Jeg forstår det veldig godt.men så er jeg jo tobarnsmor også da;p

Så koselig det så ut.Det er viktig med litt alenetid sammen ,ute av huset.

Marielle

24.01.2012 kl.23:01

Ser ut som dere hadde det fint!

Må til det også!

phantomblue

25.01.2012 kl.11:18

Jeg har heller prob med og forstå hvordan noen kan ete blå skjell YUCK!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits