Det er lørdag, og jeg har kråkehår.

Dere kidsa får kjøle ned rusbrusen og finne fram paljettkjolen og gnagsårplaster.

Her i huset har vi gamle, bitre mennesker en helt ko-ko lørdagskveld. Har akkurat lastet ut fra 7 handleposer, og deretter vasket kjøkkengulvet liggende på alle 4. Har skeiet ut ved å spise et par lomper sittende på kjøkkenbenken, og nå har jeg slengt tøflene på sofakanten.

Jeg er en i kveld en slags trist facebookoppdatering.

Min lørdagsoutfit: Sorte tights med skinn-knelapper og hvite bulldoghår. Hvit silkebluse med sorte polkadotter og en dæsj bringebærsmoothie. Kråkehår og gamle ullsokker som jeg har stoppet selv. (Ha!)

Men alt i alt, så er det en trivelig kveld. Kjæresten skulle legge Max for flere timer siden. Hørte pludring og samtale som fadet ut, og deretter kom aldri noen kjæreste tilbake igjen. Regner med det er et par slitne gutter under dyna der inne, så jeg skal ikke forstyrre...

Nå: Rødvin og mørk sjokolade med havsalt... Mmm :-)

God lørdagskveld!

5 kommentarer

Sofie

07.01.2012 kl.23:01

Hørtes ikke ut som en altfor ille kveld. Ikke ulik min igrunnen, bortsett fra vinen (skylder på babyen i magen for det).

Ha en herlig, avslappende og fin kveld! Føyer meg inn i rekka over gamliser! Hilsen j24

Inspirato.blogg.no

07.01.2012 kl.23:18

Sofie:

Bringebærsmoothie til deg da! Nesten like godt som rødvin! Og søler nesten like ille! Ha en deilig kveld da, gamla :-)

Ellen

08.01.2012 kl.00:15

Trenger man søvn så trenger man søvn! Jeg har "feiret" nyttårsaften i joggebukse og ved å se på Per Gynt i Cairo på TV. Som veldig sliten og gravid Det går gerit det og. Hadde glemt den salte sjokoladen. Det må jeg ikke gjøre igjen!

God søndag til deg fra meg!

Elln

hjelpmegselv

08.01.2012 kl.12:25

Snasen blogg. Ikke vært her før. Liker godt samtalene dere har, herlig mommo og herlig Jabba :)

Ha en herlig oppkjøring til i morgen, dagen da alt starter på nytt igjen.

Lydia

08.01.2012 kl.18:16

Hehe, cute ! Hørtes trivelig ut (:

- L

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits