Høsten er der ute. Jeg blir her inne.

Ting jeg IKKE liker med høsten:

At det er julebrus og julemarsipan i butikken ca. i september, og at man egentlig blir litt lei av hele julen før den i det hele tatt er i gang.

At butikkene minner meg på at det ikke er lenge igjen til jul. At det blir grått og trist ute. At jeg har kronisk gåsehud. Den lille frykten hver morgen om at det KAN ha kommet snø ute. Piggdekk på bar asfalt. Kalde tær i fine sko. At det kommer løv og gjørme på barnevognhjul som jeg drar med inn i gangen. Å vite at det er et halvt år til jeg kan gå i t-skjorte igjen. Å sette skinnstøvlettene i en saftig hundebajs som diskrét gjemte seg i høstløvet. Å vekke sure Jabba for å dra henne ut i sidelengs regn når hun egentlig bare vil sove.
Ting jeg liker med høsten:

At dynen er ekstra god, tung og varm når man ligger i senga og ser ut på det kalde været, den grå himmelen og alle menneskene der ute som er i gang med dagen allerede. 

Å gå en lang tur med bulldogen og drikke varm fruktte på kafé. Å spise thaisuppe med masse chili og koriander mens man har tøfler på. Å føle at det er litt mer tid til overs. Å kjøpe ny deilig høstkåpe.

Blir det en like lang vinter i år, tro? Ugh... 

12 kommentarer

Tine-Lise

14.11.2011 kl.22:47

Jeg synes det er på tide med vinter nå, jeg! Slik som det er nå er det bare grått og vått og mørkt.. Jeg kan få fin myk, lys snø! Jatakk! Da begynner jeg å glede meg til jul (og ferdig med eksamenstiden!)

Har som prinsipp å ikke spise pepperkaker, julemarsipan eller drikke julebrus før 1.desember, så da får julen vente litt til, slik at jeg ikke blir lei ;) Du får ha en fortsatt fin høst, for det er ganske så deilig å kunne krype inn med en varm kopp te med god samvittighet ;)

Klem!

Inspirato.blogg.no

14.11.2011 kl.22:53

Tine-Lise:

Er bittelitt enig med deg i det med snøen. Det er fryktelig grått og fælt ute nå. Men når snøen kommer, kommer også brøyteskavlene. Sørpe-byvær. Eller kjempeissvuller. Og jeg må gå i den stygge dunjakka mi for å overleve. Nesa blir kald, bulldogen fryser, og det siger iskald luft inn fra vinduene i 1890-bygården vår. Som igjen medfører strømregninger på 10 000,- Akk!

23.11.2011 kl.20:56

Hei :) Lurer bare på hvor du har kjøpt den utrolig fine kåpen? :)

Elsker innleggene dine :) kjenner igjen tankegangen din!

Inspirato.blogg.no

23.11.2011 kl.21:15

Anonym:

Takk skal du ha! Kåpen min har jeg blitt kjempeglad i! Den har jeg kjøpt på Bruuns Bazaar. (nærmere bestemt på Steen&Strøm)

Malin

24.11.2011 kl.13:03

Du lever drømmelivet mitt! Jobb som JD, fotograf og engelsk bulldog!

Du fikk deg nettopp en fast leser. Ha en fortsatt fin dag :)

27.11.2011 kl.18:42

Unnskyld at jeg spør igjen, men dette er virkelig min drømmekåpe som jeg har letet så lenge etter! Klarer ikke å finne den på internett, og der jeg bor (finnmark) er det ikke så mye utvalg ;) Hvor kjøpte du den og hva kostet den? Hilsen en som virkelig har lyst på denne kåpa!

Inspirato.blogg.no

27.11.2011 kl.18:47

Anonym:

Bruuns bazaar, den kostet rundt 3500,- men jeg finner den ikke på nettsiden deres? Ring dem og hør om de kan sende? Tittet inni etter et navn på modellen, men jeg finner bare en betegnelse som sier "dess b4240" på vaskelappen. Vet ikke om det kanskje er relevant eller ikke? Lykke til!

Inspirato.blogg.no

27.11.2011 kl.18:50

Anonym:

Jo! Jeg fant den!

http://www.shop.bruunsbazaar.dk/showmodel/?model=23604B4240&addbread=COAT&addbread2=COAT&color=0¤timage=1&selectedmi=a1_INDEX_4

27.11.2011 kl.18:58

Linken fungerte ikke... jeg får ikke opp hele linken skjønner du.. Kan du sende den på nytt? :)

27.11.2011 kl.19:00

Ååh! Jeg fant den! Tusen takk! Nå blir det 1 stk glad Ingrid i vinter :D ENDELIG :)

Inspirato.blogg.no

27.11.2011 kl.19:04

Anonym:

Yay! Så bra at jeg kunne hjelpe, da :-) Du blir nok fornøyd! Jeg har blitt kjempeglad i den, bruker den hele tiden!! Størrelsene er rimelig normale, så tror ikke det byr på noen utfordringer med bestilling på nett. Den er jo dessuten en stor pose før du snører beltet sammen...

28.11.2011 kl.00:42

Jess! Skal bestille den i morgen! Endelig endelig endelig! :) Blir nok sikkert ikke like fin på meg som er 160 høy... men jeg bare elsket modellen! Om den ikke er fin på så kan den få henge i skapet så kan jeg se på den og ønske meg noen cm høyere ;) Kanskje jeg kan ramme den inn å henge den opp på veggen? ...noe å tenke på :) Haha! God natt :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits