Lavkarbo / LCHF - Bounty! (Kokossjokoladehimmelen)

Min nye favorittsnack med kokos og sjokolade... Lavkarbo og sukkerfritt! Nom nom.

Det er en alts en slags Bountysak med kokoskjerne trekt med mrk sjokolade som fr deg til lage ufrivillige nammelyder. For lage den m du gjre 4 enkle ting.

1) Putt en boks med kokosmelk (ikke lightversjon) i kjleskapet til den er kjlig. Nr den er kald er den lettere separere. Du m nemlig ta ut kun kokos"flten" som har stivnet p toppen - og la den flytende melken vre igjen. Bland dette med litt smeltet kokosfett om du vil. (Cocosa eller evt. Delfia om du ikke har Cocosa fra helsekosten.) Stes med stestoff, ikke sukker. Jeg brukte Sukrin. Ha oppi kokosmasse til det er som en tykk grt som du kan forme med hendene.

2) Smelt sjokolade, minst 70%. Jeg brukte 90% men tilsatte litt stt her ogs, siden den er superbitter.

3) Form kokosklumpene du har laget klare!

4) Dypp dem i sjokoladen og kjl dem ned. SPIS og ikke del med NOEN.

2 kommentarer

24.11.2011 kl.16:47

du.. hvilken sjokolade kan man bruke? er jo sukker i alle!

Inspirato.blogg.no

24.11.2011 kl.23:07

Anonym:

Jeg bruker s mrk sjokolade som jeg fr tak i. 70% fr man jo tak i overalt, men jeg har ftt tak i 90%! Den har ingen sukker, men er flgelig s bitter at den alene ikke er noe srlig god spise. Jeg har litt flytende stestoff oppi den nr den er smeltet - s blir den bedre :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratr, smbarnsmamma og grnder som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med bde selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har nsket. Her kan du lese om bde oppturer og nedturer, grnderliv, totalrenovering og det vre gravid og f barn.

Kategorier

Arkiv

hits