Mammaer VS Pappaer

Hvorfor er det slik at når mammaer er hjemme alene med babyen, så blir klærne rene, senga redd, middagen tilberedt og gulvet smulefritt...

Mens når pappaer er hjemme alene med babyen, så havner tannkremtuben i gangen, osten svetter på bordet og skittentøykurven eksploderer?

...men likevel rydder mammaer det opp fordi søtfaktoren overskygger alt annet og man ikke tør å rakke ned på stolte gutter som "har vært så flink å spise grøten sin."

Noen?

:-)

5 kommentarer

RagnaRock

31.10.2011 kl.21:49

Fordi mammaer har en mye lavere terskel for rot! :D

Inspirato.blogg.no

31.10.2011 kl.21:49

For det er liksom greit å skli rundt i grønnsak-og-kalkunmos på parketten for fedrene...

Agnete

01.11.2011 kl.12:26

For ikke å glemme at klærne vasker, bretter og legger seg inn i skapet helt av seg selv! Men kun når mammaene er hjemme... merkelig det der...

a4liv

01.11.2011 kl.20:49

Mammaen her i heimen (altså meg) var dum nok til å påpeke denne forskjellen i sommer da pappaen hadde noen uker hjemme med vår unge lovende... Det falt ikke i spesielt god jord, og det eneste svaret jeg fikk var egentlig: Jammen hallo, jeg passer jo barnet!!!

Vi kom liksom ikke så mye lenger enn det.

Inspirato.blogg.no

01.11.2011 kl.23:41

a4liv:

Jeg tror da at vi kan konkludere med at det må være innlagt i deres DNA, kromosoner, eller noe annet vi ikke kan klandre. Av og til så er det faktisk synd på dem! Tenk å ha gjort SÅ mye samtidig da. Matet barnet. Slått på TVen. Tatt tissepause. Stellet barnet. Skiftet kanal på TVen. Lekt med barnet.

I hvilket mellomrom skulle han liksom ha tid og evne til å tine kyllingfiletene??

Skjønner han godt jeg, stakkars.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits