Her skulle det vært et nytt blogginnlegg.

Aaaaa.

Blinke med øynene. Tygge litt. Rulle på nakken. Knekke et par fingre. 

Ikke på skikkelig, da.

Jeg er trøtt. Jeg er sliten. Jeg har vondt i nakken. På gulvet er det en babygym. På badet ligger det en stabel med klær dekket av hundehår. Kjøkkenet er fullt av smuler. Neglelakk på rokokkobordet. Skrivepulten er dekt av skisseark fra hjemmekontorjobbing, og det er 3 espressokopper der, og 2 tomme glass med lipglossmerker på. 

Aaaaa.

Jeg har slått av TVen. Musikken også. iPhone er tom for strøm. Det samme er visst jeg.

Klokka tikker over meg. Den er kjempesvær. Lilleviser på 5-tall og storeviser på 2-tall. På rommet ligger en liten mann under en kjempestor dobbeldyne. Han står opp og spreller og snakker om 4-5 timer. Men jeg har dyneskrekk.

Aaaaa.

Konkluderer med 3 ting:

- Jeg trenger å rydde.

- Jeg trenger flere timer i døgnet.

- Jeg må ansette en massør, en kokk, en nanny, en assistent, en hundelufter, en vaskehjelp, en sekretær og en sjåfør. Det hadde i grunn vært løsningen på mye her i verden.

For, mest av alt...

- Jeg trenger å sove.

 

 

6 kommentarer

PHANTOMBLUE

16.10.2011 kl.10:18

får be jabba blogge litt for deg om tilværelsen sin. Kan du ta deg en power nap el 10

Inspirato.blogg.no

16.10.2011 kl.18:52

PHANTOMBLUE:

Setter det på to-do-listen min! :-D

julie

20.10.2011 kl.13:57

får ta deg ein go haimassasje:)

ællis

24.10.2011 kl.21:58

signerer de andre over her, men du må ikke finne på å slutte å blogge ! :D

Karina eliassen

27.10.2011 kl.17:54

Syns mødre burd få utdelt en robot når man får unga. Den kan vask klea, som den etterpå tørka å bretta i hopen å putta i skapet. Den laga sunne gode middaga som ALLE lika, å den vaska opp etter se. Den henta en kopp te å følg d tell god-stolen. Der får du beskjed om å løft føtn så d kan støvsug golvet. Etterpå fær den å handla, vaska restn av huset, vaska biln å så e alle morgendagens luncher klar i kjøleskapet. T slutt kommer den inn t d å sei at no e d på tide å kom å spis kvelds før du ska legg d;)

Jatakk?

Tar også imot en som e frisør/makeup artist i tellegg:D

Inspirato.blogg.no

29.10.2011 kl.00:51

Karina eliassen:

ENIG. Og hva gjør de rødgrønne med dette?

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits