Her er de usannsynlig knæsje treningskoene.

Jeg sa jo det jo!

De er insanely rosaoransje. Det er som å ha med en uv-lampe rundt. Nå har jeg gått tur med dem stikkende opp fra veska fra treningen, og biler stoppet nesten.

Her er obligatorisk bloggbilde av et speil.

Det er speilet på treningssenteret.

I refleksjonen kan du skimte en skapning med litt for trang treningstopp, et hakk for spinkle armer, og ambisjoner om litt skuldermuskler.

Dette er hvordan skoene ser ut ovenfra med feil sokker. De er bare... For sorte. Et slikt katastrofalt feilsteg kan ødelegge hele treningen.

Trøster meg med at det kunne vært enda verre. Det kunne vært tennissokker i sandalene. Turkise sokker i dresskoene. Tubesokker i adidasslippere a-la 90 tall.

Oh well.

Men! Jeg har iallefall trent igjen!

Såre rumpeballer, vonde lår og stive legger ventes om 12-16 timer.

Ikke så dumt med sånne sko, altså. Som jager en på trening.

I tillegg har jeg lagt noe superglupt i dag! LCHF-hamburgere! MED liksombrød! Uten mel, som smakte helt fabelaktig! Kvernet oksekjøtt, salat, tomater, cheddar, LCHF-brød. Snackish! Mannen var knallfornøyd.

Begynner å få dreisen på dette lavkarbogreien nå. Snart 2 måneder uten karbo!

4 kommentarer

lillemy

22.09.2011 kl.21:25

WOW, for en kropp !! jiz.. skulle gjort mye for den.. eller, jeg har faktisk bestilt meg sjokk-sko jeg også, så treningssenteret, here I come !

Du ser stunning ut !

Inspirato.blogg.no

22.09.2011 kl.21:29

lillemy:

Takk, og gratulerer med sjokkskokjøp! Det gjør du lurt i. All ære til knæsjsko :-) Vent og se. Første økten, og BOOM. Du er fit som en puma.

Agnete

23.09.2011 kl.16:33

Hei du! Jeg i nesten samme situasjon som deg, bare at jeg fødte for 5 uker siden. Snart skal skal skaaallll jeg begynne å trene igjen, føler meg som en haug som ikke har trent på mange mnd... Bolledeigen skal bort og de siste 2 kg skal samme vei. Putter du baby i babypass på treningssenteret når du trener? Hvordan fungerer dette? Henter de deg hvis det blir grining, eller gir de medbragt flaske/skifter bleie etc? Her funker ikke baby uten pupp i mer enn 1 time... Problem 1 for meg er å finne sports BH som er stor nok til ammepuppene... Og så må man jo ha sånne knæsje sko, det er jeg helt enig i, noe annet er utenkelig!

Inspirato.blogg.no

23.09.2011 kl.21:51

Agnete:

Hei! Gratulerer med den lille! Og ja, det er et slit å komme i gang med fjerning av "haug" som har grodd seg større og større gjennom nesten et helt år... Men det er ikke så verst følelse etter de første gangene! :-)

Jeg har ikke puttet baby i dagpass nei, har vært så heldig å kunne tusle ut av huset ved leggetid og la pappaen ta seg av bleie/bade/mate-rutinen mens jeg løfter skrot. Ellers så har snill bestemor passet smurfen mens vi to har trent sammen. Blir nok å fortsette med litt kveldstrening, tror jeg. Men har hørt om flere jeg kjenner som sier dagpass funker helt kurant! Tror du leverer tørr og mett baby til pass i vognen, og så passer de den og roper deg opp om du trenger å løpe ned til dem og se til baby.

Du får undersøke litt! Er jo litt tidlig med 5 uker etter og amming/babybehov enda, men det blir jo lettere? :-)

Lykke til!!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits