Familiefoto-flauheten når nye høyder.

Ååå det gjør så godt. Muaha. Dere som har fulgt med en stund, vet jo at jeg er en sucker for flaue familiebilder. Jeg tror det handler litt om at jeg alltid hatet å bli stilt opp i et gruppefoto som liten, gjerne type hurra-nå-er-familien-samlet-igjen-fotomoro. Du vet. "Å, nå må vi gjøre noe moro dere! Hva med at dere barnebarna tar fram en kjøkkenvisp og så later dere som om dere visper håret til bestemor! JA! Ha! Ha! "  Kjempeidé. 

Ta lærdom av disse kjernefamiliene her...

 Å leve på 80-tallet var vanskelig nok, sånn fotomessig - men det ble ikke noe bedre med matchende syrebleket dongeri,  paljetter og nagler, blonder og pudderhår. Ah. One big happy denim family.

Bestefar gjør sitt beste for å live opp festen.

Vi vet jo alle hvor frustrerende det er å blinke akkurat når bildet tas...

Kan noen hjelpe tante Beate med å få kontroll på den der hoppestokken!

Har alltid synes det er noe skummelt over fargede briller som ikke er solbriller. La meg demonstrere.Jeg tror noen har kneblet Jan-Thomas og kastet han inn på et bakrom et sted...

Aldri for gammel til å være awkward.

Bollywood-Matrix og klein stemning hos fotografen...

Bold awkwardness.

Fotografen bare: "Se noncholant ut, dere!" 

Er så greit med sånn digital fototeknologi. Nå trenger man ikke en gang å dukke opp samtidig til familiebildene. Så lenge vi har pappa på en eller annen filmrull... og... MS Paint?

Ha! Der sparte vi DE pengene på å leie inn den dyre bryllupsfotografen.

Kjenner at jeg blir ganske redd av dette bildet...

Woopdi! Gunnhild slår ut håret på Lanzarote og lager seg en frekk liten manwich!

Begrepet "sommerfugler i magen" får liksom litt ny betydning.

"Nå når vi endelig har bestilt time hos familiefotografen, skal vi for pokker ha valuta for pengene."Dette innlegget har enda flere deilige familiefoto om du tror du kan takle det.

Én kommentar

Fiberbabe

08.09.2011 kl.11:23

Hahaha!! Så mange bra bilder! Likte MS Paint-skillsene til fotografen på det sjette nederste bildet ja, haha! =)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits