Åpningsfest på Oslos RÅESTE restaurant: HANAMI.

Helt fri om dagene har jeg ikke, dere. Har jo jobbet endel i Mammapermisjonen, og blant klarstilt ny logo og jobber fremdeles med utvikling av profil for en ny restaurant på Tjuvholmen her i Oslo. Hanami serverer japansk fusion food og er en helt ny greie, selv for oss som spiser sushi oftere enn kjøttkaker. Med landets første robatagrill (japansk kulegrill) og izayaka (japanske småretter) og en rawbar som får annen sushi til å blekne og ligne mer på trist hybelmat...

Stedet her har ikke spart på noen ting. Det er håndplukkede kokker hentet fra verdens beste restauranter (ZUMA, Fat Duck, Roka, Nobu og Dubai) ...Altså, ikke verdens beste i følge meg, men i følge Michelin, New York times, Vogue og en drøss med matkjennere. Så med denne kokkestallen blir dette en fullstendig fantastisk opplevelse for alle gourmet- og matelskere i Oslo. 

Uansett! Jeg og kjæresten var invitert til åpningsfesten nå på lørdag. En fantastisk opplevelse! Vi fikk servert rett på rett på rett, så mange at jeg mistet tellingen. Hundre? Den ene mer fantastiske tallerkenen etter den andre ble satt foran meg på bordet. Marinerte haneskjell, grillet hummer, sashimi med ferskrevet wasabirot, røkt kveite som ble servert med tett røyk under en glassklokke... Og fantastiske desserter! Champagnegeléen var forresten superspenstig. Ikke bare smakte alt helt perfekt, men den visuelle framføringen trakk det hele opp til et nytt nivå. Med panoramautsikt til vannet på alle kanter er dette daterestaurant nummer 1 framover! Sylfrekt! Anbefales ;-)

Uten tvil den mest interesante matopplevelsen jeg har hatt på lang, lang tid... 

En liten hilsen fra skissebordet....

Åh, nå ble jeg sulten igjen...

5 kommentarer

Fiberbabe

05.09.2011 kl.11:27

Fikk til og med MEG til å få lyst på sushi.. =)

Merethe

05.09.2011 kl.18:27

Så fint det var der :)

Emel

06.09.2011 kl.13:10

Jippi:) Det var en fiin kveld! Håper dere koste dere like mye som meg!

Sigrid

07.09.2011 kl.12:35

hvilket redigeringsprogram er det du har brukt?

Inspirato

07.09.2011 kl.13:13

Ikke et redigeringsprogram... Vektorbasert. Illustrator?

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits