Sommer i nord-Norge! Båt, Lofoten, sol og familietid.

Nå har jeg tatt med meg Jabba og Max på båttur med mine foreldre. De har ei sjørøverskute som vi har tatt med nordover til Lofoten. Har hatt et par fine netter i småbåthavner langs veien. Jabba har badet, Max har sovet, og jeg har solet meg på dekk. Helt topp for alle mann. 

På tur over Vestfjorden! Lofotveggen i det fjerne...Vi fant en øde strand som udyret fikk bade på.

Tusler en tur på Helnessund i Steigen!

Og vi tok turen til Skrova. Her fanger og slakter de hval. Er ikke hver dag man får servert hvalpizza, akkurat. 

Max har akkurat begynt å se etter Jabba, han hører alle snorkelydene hennes og snur seg etter der hun er. Jabba er forsiktig med babyen, snuser og logrer, men holder en trygg avstand da hun skjønner at hun må være litt mindre vilter enn det hun vanligvis er...

Kjempegøy med rar bulldog.

Ja, for dem som er i tvil:Innseiling til Svolvær i Lofoten

Parkert båt!Jeg treffer gammel klassekamerat som har med bulldogkompis med til Jabba.

Hvem kan si nei til dette trynet?7 kommentarer

Ser ut som du har en nydelig sommerferie :) Hvor skal dere på vei nå da? Ser en båt som kommer inn Harstad nå, mens jeg leste innlegget ditt, så måtte jo undre om det var dere :p hehe

Inspirato.blogg.no

06.07.2011 kl.22:32

Vi fortsetter i Lofoten! Ingen planer om hvor og når, vi tar bare én dag av gangen! Herlig vær, så inntil videre har vi ingen problemer med å finne trivsel...

EllenNielsen

07.07.2011 kl.07:41

Herregud, DET..så utrolig deilig ut! Ingenting er som båtferie i nord.

Inspirato

07.07.2011 kl.12:43

Ellen: Aaah, nydelig. Jeg griller meg på dekk mens jeg holder meg fast i espressokoppen. Jabba vokter brygga og kjefter på turister som tusler forbi. Topp stemning og topp vær! Herlig :-) Håper du er i bedre form og at livet behandler deg og Jonah bra! God sommer! :-)

Helena Maria

17.08.2011 kl.19:42

Jeg har bodd i Skrova i to år faktisk...flyttet derifra rundt juletider. En helt fantastisk øy med herlige mennesker! :)

ฉันดีใจ

19.11.2011 kl.20:56

hei hei! fantastisk blogg! blei nysgjerrig, har du bodd i lofoten? (æ e derrifra, deffør æ lurte..) og nok en gang FAANTASTISK BLOGG!!

Inspirato.blogg.no

20.11.2011 kl.00:51

นดี&#:

Nei, har ikke bodd i Lofoten. Var på besøk der for første gang i sommer! Fantastisk vakkert sted dere har :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits