Frustrert bulldog møter baby for første gang. Snålt.

Haha. Vi har verdens snåleste kjøter. De som kjenner henne litt fra før av vet jo at hun har en personlighet som tar litt plass, men dette tar kaka. 

Jabba, fersk storesøster kommer hjem fra naboen som har vært bulldogvakt mens vi har vært på sykehuset. Hun er glad og fornøyd, snuser rundt i huset og er fornøyd med å se oss igjen. Babyen ligger og sover i sengen, og vi tenker at hun skal få snuse på bodyen hans først, den han har hatt på et par dager på sykehuset. Vi viser henne den, og hun snuser rundt nysgjerrig. Lukter så på meg litt, og så videre grundig lukting på bodyen. Deretter blir hun helt stille og rar. Det går 10 sekunder, så går hun på kjøkkenet og stiller seg i hjørnet  ...Og KASTER OPP!!

Deretter får hun hilse på babyen når han sitter i vippestol på gulvet dagen etterpå. Hun logrer og er kjempeglad, hilser og snuser... Meeen, så går hun i stuen... Og spyr. Ikke bare én gang... Men FIRE! Herregud. Hele hunden står og brekker seg, lager forferdelige lyder og gremmes etterpå. Lav hals, ørene strøket bak langs nakken, og unnvikende blikkontakt. Helt utrolig snål reaksjon?! 

Jeg tror rett og slett at hun ikke klarte å plassere denne nye skapningen, men skjønner at han skal være her... Hun har jo vært helt utrolig beskyttende ovenfor meg hele svangerskapet, og ikke latt andre hunder få hilse på meg osv... Plutselig nå får de hilse igjen, men hun går veldig nært inntil vognen. Tror kanskje det går seg til, men er sikkert litt av en overgang. Hun er veldig forsiktig men har veldig lyst å lukte på hele han, dulte hodet inntil han og studere hva han gjør i den lille kurven sin...

Noen som har opplevd en lignende reaksjon hos hunden sin??

 

9 kommentarer

Gry & veien mot drømmevekta

29.05.2011 kl.20:41

Jøss, det hørtes merkelig ut! ;P Gratulerer med baby! :-)

Jennifer

29.05.2011 kl.21:05

Min hund var på akkurat samme måte når vi kom hjem med junior. Overbeskyttende når vi gikk tur og inntil vognen slik som Jabba.

Nå er junior 3 år og det går veldig bra. Eneste som er litt stressende er at hunden av og til prøver å dominere guttungen.... klarer vel ikke helt å akseptere plassen sin da.

Synes junior er heldig som har dyr/hund i oppveksten:)

Fine bilder du viser.

A n n e t t

30.05.2011 kl.12:10

Oj, så merkelig... er nok en vanesak.. Håper det går seg til :)

Isimagen

30.05.2011 kl.16:29

Haha, for en merkelig reaksjon! Oppkast liksom....?

Kanskje det er en stressreaksjon? Litt stressa over at hun plutselig har blitt storesøster og har et lite knøtt å beskytte.

Lena Longyear

31.05.2011 kl.17:32

Hahahaha, for en hund!!!! :)

Det går vel sikkert over etterhvert.

Tillykke med lilleprinsen!!

Marianned

17.06.2011 kl.09:08

Jeg har aldri hørt om hunder som kaster opp ved møte med baby før. Rart. Men så skjønn hun er som passer på <3 Jeg er veldig spent på å se hvordan vår hund reagerer, men jeg tror det kommer til å gå veldig greit. Kjenner jeg henne rett er hun nok ikke så veldig interessert før den lille begynner å bli litt større og begynner å dele maten sin med henne ;) Hehe, hun forfølger nevøen vår på to, det er alltid noe godt å få der i gården ;)

Inspirato

17.06.2011 kl.09:40

Haha, ja hun er en raring. Nå har det heldigvis gitt seg, og hun passer på og er koselig og forsiktig. Koselig :-)

Lena aka Frk.Badegakk

08.01.2013 kl.09:47

Ser det er en stund siden dette innlegget, men. Da vi besøkte vofsen vår i september var han 6 uker. Og oppdretter hadde glemt å sperre av for mamman når hun nettopp hadde spist. Resultat: Hun kastet opp maten sin til valpene. Det er visstnok en greie valpemødre har for vane, fordi valpene "kommer først". Så kanskje Jabba bare instinktivt tok på seg en mammarolle. Om enn litt... alternativ for oss mennesker;) uansett; Jabba er superskjønn!

Inspirato.blogg.no

08.01.2013 kl.20:43

Lena aka Frk.Badegakk: Haha! Det er den beste teorien hittil! Jeg skjønte i allefall INGENTING av henne... Men så er hun ganske rar, også da. :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits