Ventetiden, våren og vakre kameler...

Eh! Eller... Nuvel. Kanskje ikke vakre. Min (mindre) gode venninne Jeanette presterte å fange dette kodakøyeblikket på film, og jeg har aldri før sett maken til ansiktsuttrykk. Ikke visste jeg at jeg hadde evnen til å LAGE dette ansiktet, men bare se her dere! Med alternativ bruk av ansiktsmuskler og en snerten liten melkebart fra min kaffe latte har vi klart å kanskje ta det mest horrible bildet i historien! Mama!

Plassér meg i dyreriket!

Apropos dyreriket. Jeg bor med to tålmodige skapninger. Den som sitter i vinduskarmen passer godt på, både hus og hjem og oss. Jeg ligger mer i sengen for tiden enn det som er vanlig, og bulldog passer godt på. Hun setter seg opp ved siden av meg, lener hodet mot magen min og ser meg dypt inn i øynene, som om hun skjønner at jeg ikke har det helt topp med min bulende gravidmage og verkende korsrygg... Til og med når jeg ligger våken om natten og hun har lagt seg i stuen, så kommer hun tuslende når hun skjønner at jeg er våken. Da skal hun holde meg med selskap og gjerne holde labben sin i handen min, helst ligge i fotenden og varme bena mine. Når hun ikke passer på meg, så passer hun på husmannen.

Han på to ben stryker meg på ryggen og ytrer sympati for når jeg får en fot stikkende rett ut av siden - som er så tydelig at HAN blir sparket selv om han ligger ved siden av meg. I dag har jeg fått servert middag etter en lang powernap for å i det hele tatt overleve dagen med sparking og auing. Å være gravid: Ikke bare kos. Heldigvis blir det litt bedre når jeg har samboere som dette :-)I tillegg så kommer det stadig vekk koselige mennesker innom - slik som Jeanette den fine. (Jeg har nasket bildene dine fra helga, takk takk!) Bruker dem her som bloggmat nå as we speak. Ps. Du kler rokokkosofaen.

Vi lagde lørdagsfrokost med pannekaker fylt med friske jordbær og mørk kokesjokolade.

Så dro vi en tur ut og drakk kaffe med Lasse. Det var sol ute og jeg har lest at det er viktig å beskytte seg.

Lasse rakker ned på den nye ubrukelige fugleknaggen min som jeg har kjøpt, men synes det var nyttig som teposefiskeredskap. Fiffig.

Jabba er selvsagt med på utekafé.

Våren har kommet til Bislet! Endelig...

Tulipaner i lange baner.

Heltemodig innsats av menn i oransje med store pølseklyper. De skal nemlig rydde vekk vinteren, legge den i søppelposer, og grave fram noe som kanskje ligner på vår.Og fascinerende syn av lokale helter (dvs. tilfeldig nylonkledd mann med glitrende rockering og barbert hode med en liten dott av lilla hår danser en slags soldans midt i lyskrysset foran kaffebrenneriet.) Meget spesielt. Det var altså rapport fra helgens aktiviteter. Det går stort sett smått for tiden. Har ikke hatt energi nok til å blogge heller, så for dere som faktisk leser denne siden, beklager treigheten. Var forresten hos jordmor i dag tidlig og så på tilstanden til lille bebis i magehuset. Han har det fint, vokser og blir stor og usannsynlig sterk (sparker nesten seg ut av magen daglig...) Jeg derimot føler meg litt svak og skrøpelig. Det er seriøst hardt arbeid å ta på seg en sokk. Det aller aller verste er å ta av seg trange støvletter. Bare å gi opp. Om jeg skulle miste noe på gulvet, så vurderer jeg seriøst om det i det hele tatt er verdt å plukke opp igjen. (Sånn som på butikken her om dagen, raste jeg en stor boks yoghurt i bakken og så meg rundt om noen så på. Ikke det nei? Synd.) Aaaargh, bekkenløsning. Jeg blir nesten gal til tider. Hadde det ikke vært for våren og tanken på at det faktisk ikke er så kjeeempelenge igjen til dette er over... :-)

 

 

3 kommentarer

jeanette

24.03.2011 kl.10:06

Uff, får heilt sårt i meg når du har et vondt!

Skjønna godt ditt 'mordblikk' når eg seie at du berre har ein liten valk:-) Beklaga!!!!! Eg veit ikkje ka eg snakka om. Hehe:-)

Tusen takk for fin fin helg! SO godt å sjå dokke igjen:-) Gleda meg til neste besøk- og då e dokke mest sannsynleg tre! Tenk det!

God suss og klem!

Karina

24.03.2011 kl.10:33

Huff..men du får bærre trøst d med at i d lille Max ligg oppå d før første gang så huska du ikke bekkenlausning, teite sokka som ikke vil på, halsbann eller ond rygg :) du kommer ikke t å skjønn at nå så fantastisk faktisk kan skje, å at du endeli har blitt mamma :)

Inspirato.blogg.no

24.03.2011 kl.11:55

jeanette:

Valken skal nok bli større. Er jo hele 8 uker igjen, jeg er lei nå allerede! Urk. Kjempegodt å se deg også, men plutselig er sommeren her og vi ses igjen. :-)

Kjærlighet fra kamelen

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits