Jeg henger opp skrot på veggene!

Jeg henger opp gammelt rot på veggene. Ja. Gamle tegninger, antikke reklamebokser fra loppis og andre ting jeg har liggende i skuffene mine. Det er jo ganske koselig å se på, i grunn. Som jeg gleder meg til det blir pusset opp her en eller annen gang i år... Jeg er igang med mentale forberedelser på hvordan jeg vil ha kjøkken, bad, hva vi skal gjøre med tregulvet i stua, hvordan vi kan lage barnerom og blablabla.... Masse rart som foregår i hodet mitt. Snart må vi vel begynne å tenke litt på hvordan det faktisk skal gjennomføres, selv om ikke prosessen setter skikkelig igang før til høsten en gang.

1044640-1-1300627857194.jpg


I natt har jeg sovet LITT bedre, det kan være fordi min tapre mann masserte ryggen min sikkert i en time før jeg la meg i går kveld. Jeg var så utrooolig stiv og støl i tillegg til bekkenløsning, men i dag har jeg faktisk klart å tusle rundt i leiligheten et par timer. Har laget grove pannekaker med masse frukt til frokost, fått jobbet en liten time ved maskinen - og rammet inn skrotet mitt :-)

Ha en fin søndag!

 


Én kommentar

Fannyye

20.03.2011 kl.14:42

Koselig å ha "skrot" på veggene da :) Da blir rommet litt mer sitt eget!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits