Bor du i Oslo? Fortvil ikke. NÅ kommer det vi alle venter på!

Ja. Jeg snakker faktisk om våren. SE! Den er her! Jeg vet jeg klagde fælt for et par dager siden, og trodde ærlig talt ikke det skulle skje i det hele tatt... Men! Dette har altså skjedd siden sist.

I går fant jeg en opp-ned-istapp i bakgården. Synes den var veldig fascinerende og måtte ta bilde av den. Beviset var jo faktisk unektelig der. Det drypper fra taket, det flagrer i "RASFARE.NO"-flagg på alle hushjørner, folk sitter på benker med en kopp kaffe og tiner de frosne kroppene sine. Lykke :-)

Ok, så er det kanskje ikke HELT 17.mai-vær enda. Syklistene bør kanskje vente et par uker før de hopper i sykkelshortsene sine.

Benyttet likevel sjansen til å teste Boblemobilen idag. Sommerdekkene har stått på siden i høst. Altså har bilen stått parkert i nesten et halvt år nå. Endelig er asfalten naken igjen, og det var sol i alle kroker. Kjøreturen startet ikke så veldig varmt - men det ble faktisk 500% varmere ute!! Høres ikke det helt villt ut?! Joda. Det ble faktisk hele 3 grader før vi parkerte bilen igjen. Spaserer nok rundt i sommerkjole in no time.

Vovs tusler sin daglige tur i Stensparken.

Jeg er forresten stadig like imponert over hva hundeeiere klarer å finne på av navn til de stakkars kjøterne sine. (La meg ikke forvirre deg med å la deg tro at jeg er noe særlig bedre. Har jo som kjent en bulldog ved navn Jabba.)

Uansett. Har i det siste truffet et par stjerneeksempler på trasige tilfeller: Fuglehunden Preben. Fuglehunden Bodhild. Fuglehunden Leif. Seriøst. Ikke bare har dere de mest katastrofale hundene som finnes, de som er dekket av søle, massive hårfloker, gjørme og ADHD - men så kaller dere dem noe jeg forbinder med en vestkantherre, en bibliotekar og en gretten lærer. Ikke høres det noe bra ut heller, når Leif finner ut at han skal stikke til skogs fordi han kanskje hørte en lyd og eieren står desperat igjen i grøfta og brøler "Leeeeeeif! LEIF! Leeeeeyyyyyf....." Hadde jeg kommet tilfeldig forbi uten å ha sett den annonserte Leifen, så hadde jeg vel kanskje tenkt at hun stakkars kona hadde litt trøbbel på ekteskapsfronten.

For øvrig så er isfigurene her i sentrum fremdeles på plass til ære for VM som har vart og vart og vart i noe som kjennes ut som en evighet. Siden de faktisk nå står på bar bakke, så går det greit. Litt fine er de jo også.

VM, ja. Jeg trodde faktisk de lycradekte skirumpene var ferdig på onsdag, men så bare fortsatte de...? Jeg gav nesten opp jeg. VM kom sikkert til å ta over fullstendig, og ende opp i rumperacer-gren og skimåkestafett.

Jeg må nok forresten innrømme at til og med jeg - sportsimmun som jeg er - lot meg engasjere av Northug sin oppførsel på målstreken. Synes det var kanskje det morsomste den tørre sporten kunne finne på, og få til og med mennesker som meg til å bry seg om resultatene. Genialt PR-stunt. Well played, Northug.

I dag så jeg faktisk innspurten på 5-mila og kjente et stikk av glede da han stakk ifra han tufsen som trodde han skulle få ramle over linja først. Ha! (Men ikke si det til noen.)Nyt våren kjære dere :-) Ses snart på en utekafé!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits