Å måtte spise helt alene.

Rar, gul og klissete mat. Har spist maiskolber idag, av alle tenkelige ting. Vet ikke helt hvorfor heller. Kroppen min peilet seg bort til hermetikkhylla på ICA helt på egenhånd - og plukket ned en boks med dette rare innholdet. Jeg bare observerte fenomenet og aksepterte at idag, skal du spise maiskolber. Javel. Dette har jeg ikke spist siden jeg var ca. 7 år.

Jeg tok en cowboystrekk da jeg kom fra kontoret, og deretter spiste jeg for meg selv. Jeg er visst ikke så flink å oppvarte meg selv.

1044640-1-1298401579803.jpg

Se - så ufattelig kjipt middagsbord jeg hadde. Relativt gult var det også. Solo Super og to maiskolber. Fyret opp med å spise en appelsin til dessert etterpå. Hele bordet var disgusting. Det var appelsinsaft på fingrene mine, maisflerr rundt tallerkenen, jeg hadde tennene fulle av BÅDE maiskorn og appelsin. Æsj. Jeg skjemmes. Tok en slurk av Solo Superen, og der fløt det jammen en liten kamuflert mais på toppen, med litt deilig Brelett også. For et griseri.

Det får meg til å tenke - hva pokker er meningen med å pakke med appelsin og Kvikk Lunsj på skitur? Det er jo det verste sabotasjemiddelet for en frisk og ren stakkar skigåer. Appelsinen, først og fremst. Nå rukket å bli iskald og er tortur for tennene. Den må dessuten skrelles. Saften spruter, det er våte klissete selbuvotter og sure appelsinbåter om hverandre. Kvikk Lunsjen har dessuten blitt pulverisert nede i bakken og ligger nå som smuler i lommen som smelter til en slags uformelig masse ved kombinasjon kroppsvarme. Dessuten er jo kanskje Kvikk Lunsj den kjipeste sjokoladen i hele verden. Ooo, kjeks. Med billig melkesjokolade. Jeg nekter å røre et par ski før jeg får servert deilig belgisk konfekt på en organisert spisestasjon midt i bakken - og ikke minst servering av 100% klissefri frukt. Druer, for eksempel. Eller kanskje jordbær. Jeg har ikke tenkt over før hvor hardt jeg hater klissete hender!

Men nå skal jeg bruke resten av kvelden på å jobbe fra hjemmekontor og plages med en maisflerr jeg har mellom fortennene.

7 kommentarer

Ingeborg Gulla

22.02.2011 kl.21:12

jaja.. ha en fin tirsdagskveld da!

Jennifer

22.02.2011 kl.21:14

Ha ha ha... du vet du er gravid når du spiser mat fra hermetikkboks av fri vilje! :):)
Snedig matvaner man får når en har bollefrø i magen. Selv startet jeg isbit produksjon hjemme fordi isbiter va sååå godt ( les: hvor dro smaksansen?), og hamstret ferdig vaffelrøre fra Tine som om 3. verdenskrig var på vei og det var om å gjøre å sikre seg.
Kos deg!

Inspirato.blogg.no

22.02.2011 kl.21:37

Jennifer:

Jo, jeg tror det ligger noe i det altså. Fysj. Det var altså hele middagen min og jeg har ikke orket å spise noe etterpå heller. Er rart å gå rundt å være sugen på ett eller annet, men man vet ikke hva. Og egentlig har jeg ikke lyst på noen ting som helst, men prøver å spise sånne rare ting for å teste om det hjelper... Hmmm! Nei, har fremdeles lyst på ...noe?

Og JA. Jeg har også kjøpt rar ferdigvaffelrøre. Hvorfor? Jeg er jo god på å snekre egne vafler? Ikke er det vanskelig, ikke er det noen argumenter for hvorfor jeg får lyst på posevaffel. Tror jeg spiste ca 49 plater her om dagen...

Nene

24.02.2011 kl.15:02

Hei, veldig fin og morsom blogg du har. Jeg leser sjeldent blogger, men som gravid med bekkenløsning og sykemeldt, så er det mye rart man gjør for å få rugetia til å gå! Og her er det jo morsomt å være, for jeg kjenner meg meget godt igjen i det du skriver :)

Jeg er like langt på vei som deg... og vet du hva..? Dette fristet! Jeg fikk lyst på maiskolber! Tross dine forsøk på å skremme en hver bort i fra dette sølet, så tror jeg faktisk at jeg kommer til å gå for hermetikk i dag :D Jeg er ikke lettskremt! :)

Inspirato.blogg.no

24.02.2011 kl.21:20

Nene:

Haha! Å,nei! Stakkars deg. Skal du spise maiskolber fordi du leste bloggen min? Uff. Jaja, gjør det beste ut av det. Håper du har sånne fjonge maiskolbepinner (et minne fra barndommen-eller finnes de faktisk lengre?) Jeg måtte stabbe maiskolben med to gafler, og dermed sprutet det maiskorn og jeg hadde Brelett i håret, bare kaos... Jeg er ikke nok ansvarlig til å bli satt til bordet med maiskolber på egenhånd. Lykke til!

Nene

26.02.2011 kl.14:54

Hehehe :) Neida, det gikk fint dette, jeg er en dreven maiskolbe-spiser tydeligvis. Det er bare å ta alle forhåndsregler - legge klar neggelbørste, tannpirkere, tanntråd, tannbørste og en stor håndduk til bruk etter på. Mens man spiser kan det være en idè å bruke dusjhette!? Vernebriller kan man jo også teste ut... Her spises det nemlig med fingrene :p Skal det være, så skal det være :)

Ser du har vært og testet ut VM-formen ja.. Med bekkenløsning? Høres vondt ut... Jeg følte meg i sååååå bra form for noen uker siden og la ut på skitur (alene), fordi jeg kjedet meg! Det var gravidhjernen min som tenkte at det var helt ok, selv om jeg ikke har gått på ski på 20 år. Ikke visste jeg stort om smurning heller. Men det var jo så fint vær.. kremt... Endte opp med 1 uke på krykker (selv om jeg ikke knakk noe de gangene jeg falt.. bekkenet var svært forbannet) og 2 påfølgende uker i sofan... Så tips: Ikke gå på ski med bekkenløsning.. Ikke gå på snø heller.. :p generelt: ikke gå :)

Ha ei fin helg :)

Inspirato.blogg.no

27.02.2011 kl.10:36

Nene:

Ikke verst. Jeg vurderte faktisk å handle sånne maiskolbepinner idag. Men de kom i en pakning på 35. Hva i alle dager skal jeg gjøre med TRETTIFEM maiskolbepinner? Arrangere maiskolbefest? Det kommer ikke til å komme NOEN til den festen. Men om det hadde gjort det... Å, herregud så grisete det hadde blitt også! Alle hadde spradet rundt med maisflerr i tennene og sklidd rundt på maiskorn på gulvet. Og Brelett.

Jeg la tilbake den der 35-pakken og droppet kjøp av ny maiskolbeboks jeg...

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits