Søndag: Frokostvaffel, bulldogsnuggle og hybelkaninkrig.

Jeg startet den planlagte dagen med å ikke få start i det hele tatt. Våknet klokken 8, tenkte "Æsj, våken nå igjen... Da står jeg bare opp og prøver å gjøre noe fornuftig." Våknet deretter plutselig igjen klokken 9:30 og tenkte "å, jeg er sulten og er nummen i rumpa. På tide å stå opp." Var i god tro på vei opp fra sengen, men dyna var så sinnsykt tung at jeg forsvant igjen. Klokka 12:30 hadde jeg tydeligvis fått 3 timer sammenhengende kvalitetssøvn, evt. noen hadde slått meg hardt i hodet. Var så fornøyd at jeg tok på meg Labbetusstøfler og morgenkåpe og rullet over i sengen igjen og lå en god halvtime til før jeg gadd å stå opp skikkelig. Murmeldyret Jabbala hadde heller ingen intensjoner om å komme seg opp. Hun vil bare opp i sengen og kose om morgenen hun. Kose kose kos. Snork. Kos.

Vi feiret latskapen ved å strekke oss inn i skapet og hente fram pose-vaffel fra Toro, noe jeg i grunn ikke har til vane å kjøpe. De knaser og er sprø å tygge på, men de smaker ikke helt skikkelig vaffel. Ble i grunn litt betenkt på innholdet når Jabba nektet å spise det, og bare rynket på nesen i avsky da jeg tilbød henne et hjerte. Denne hunden elsker pannekakene jeg pleier å snekre selv, selv om de er hakket sunnere enn Toro. Hva er i posevafler? Kryptonitt for bulldog, tydeligvis. Og hvorfor har man kun vann og olje i? Sære greier... Men med rørte bringebær fra fryseren blandet med litt fake-sukker og en dott vaniljekesam fungerte det topp som søndagsfrokost. Klokken 2.

Etterpå prøvde jeg å gjøre noe fornuftig med alle hybelkaninene som snart tar over hjemmet. Måtte fram med alle store våpen. Det var en hard kamp, men de ga seg til slutt. Nå er neste kamp vaskemaskinen. Jeg skal definitivt ansette en vaskehjelp i år. Noen som vil ha jobb? Attack of the hybelrabbits. Iiiik!

Nå skal jeg fortsette kvelden med å nyte latskapen. Dette er den eneste dagen i hele uka som jeg ikke har et snev av dårlig samvittighet. For alt jeg skulle ha gjort, for at jeg burde ha produsert, for alle jeg kunne vært sosial med, for alt det som kunne vært utført på en dag... Men i dag?

Sorry, we're closed.

 

 

3 kommentarer

a4liv

20.02.2011 kl.21:45

Hørtes ut som en strålende måte å tilbringe søndagen på. Best å nyte lange late dager så lenge man har muligheten ;)

Mari-Anne

20.02.2011 kl.21:53

Ah for en deilig sløv søndag! Lov å bare nyte :)

Inspirato.blogg.no

20.02.2011 kl.22:46

a4liv:

Jeg hører folk sier det der :-) Prøver å huske det så godt som mulig. Men når man blir TVUNGET til å ha rolige dager pga bekkenløsning er det ikke så lett å huske at man skal nyte mest mulig. Har jo lyst å gjøre ting, lyst å være effektiv, men så sier kroppen nei... Urk!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits