Hurra! Man KAN lære menn tricks!

Hvem er det som sier at man ikke kan forme mannen? At han alltid kommer til å være den samme gamle? Jeg er skikkelig uenig. Det GÅR an å lære menn ting. Bare SE! Mens jeg selv ligger i sengen og blogger og er unyttig / ubrukelig / kjedelig / osv ...

(Vel. Ikke helt totalt ubrukelig. Har lært meg at for å være en skikkelig blogger, så må jeg bli kompis med Photobooth på maskinen min. Gjøre meg litt deilig, liksom.)

Shit. Jeg er flott altså.

Nei altså - det jeg skulle si... Mens jeg blogger og er totalt unyttig...

Så utfører kjærestemannen mirakler!

HAN LAGER VÅRRULLER! Fra bunnen av! :-)

Jeg er selv dritgod å lage superfantastiske vårruller, og nå har Mr.Man fikset kunsten. Fabelaktig!

Min helt!

(Han blir litt høy på seg selv når han ruller dem til og med bedre enn meg.)

Oooo lykke på jord.

Det eneste som hadde vært bedre er om våren hadde kommet helt plutselig. Sånn at f.eks bilen min - som fremdeles er kledd i sandaler - kunne ta seg en tur ut og lufte seg litt. Igår så det faktisk ut som om det skjedde noe. Det kom damp fra taket da solen stod på! All snøen var til og med vekk, og det rant små elver av vann ned gata... AH. Skjer det noe nå? Er dette våren som kommer snikende?

Nooo... Etter 4 timer lykke og vårherlighet så lavet det ned nye centimetre til bakken. Parken er atter en gang hvit, hvit, hvit.

Ja, ja. Solen er iallefall oppe så jeg kan ha på de sylfrekke Marc Jacobs-solbrillene mine som jeg egentlig elsker like mye som våren.

Vi fant forresten en løs eier uten hund i parken. Han hadde sele på, men ingen person i andre enden. Han prøvde tappert å følge etter ulike folk hjem, særlig de som hadde andre hunder med seg. Til hans store skuffelse ble han kostet vekk fra det glade selskap gang på gang. Vi synes så synd på han at vi tok han med oss hjem. Vi ringte Viking sin hunderedning og gav stakkars vovs en god middag og masse vann. Han var så sliten og sulten stakkars. Til slutt ble han plukket opp så de kunne ta vare på han og scanne etter noen ID-brikke og forhåpentligvis en stk. lettet eier.

Og i går fikk jeg faktisk ny sjefs-iMac på jobben. Aaah. 27" ren lykke. Endelig kan trofaste iMac#1 bli med hjem og sitte på skrivepulten min. Som jeg har savnet deg kjære Meitemac! Du er best i hele verden.

Jeg elsker, elsker epler....

Ok. Nå ble det mye rabling her. Jeg lover å finne på noe mer interesant slik at ikke jeg tømmer hjernekapasiteten din på digital svadalektyre av denne arten så veldig mye lengre...
 

 

 

 

10 kommentarer

Tante Hanne

04.02.2011 kl.18:53

du er digg på bilde nr. 2. hvor fant du taggingen med loading... har du laget den selv?

jeg ANTE ikke at dere kan lage vårruller!!! jeg ELSKER vårruller - det er utrolig godt. kan du lære meg? er det vanskelig? skal de koke i olje?

du sitter ikke og er kjedelig & unyttig eller hva du skrev, du er jo ikke så lite kreativ og morsom...

Tante Hanne

04.02.2011 kl.18:57

jeg mener bilde nr. 3 ... helt utrolig digg! så søt hund dere fant, helt sjjjjøøøn. hvordan reagerte jabba på at dere tok han med hjem?

ser du Little Britain på bbc? en av de tjukke/store i gruppen venter barn og kurslederen vil foreslå navn til barnet og foreslår 'Jabba' !

Inspirato.blogg.no

04.02.2011 kl.19:12

Tante Hanne:

Vårruller er LETT, når du først får teknikken i fingrene. Du trenger egentlig bare de råvarene du vil putte oppi: Velg mellom gulrot, kål, glassnudler, rødløk, kjøtt/kjøttdeig, (vi bruker kyllingkjøttdeig) chili, tja... Det må bare være tørre råvarer som ikke blir fuktige etter du har rullet det sammen. (Da friterer du hull i vårrullen med en gang...)

Så bare snurrer du det sammen i et filodeigark (kan kjøpes frossent på en asiatisk daglighandel/grønnsakshandel el.) og kaster i en kasserolle med litt olje i. Vi har litt rapsolje i, som dekker ca. halve vårrullen, og bare snur den innimellom. Pass på at varmen er akkurat passe. Ikke så varmt at det ryker av oljen, og ikke så kaldt at det ikke freser når du putter noe oppi. (Ikke prøv med fingeren!) Så bare dypper du i sweet chili-saus og koser deg :-) NOM.

Agnes

04.02.2011 kl.19:39

Det så fryktelig godt ut!

Ha en super kveld videre! :-)

Nina`s univers

04.02.2011 kl.20:57

Flink mann du har, han er godt trent:) De vårrullene så gode ut:)

Anette

05.02.2011 kl.13:33

Jeg elsker bildet av deg med FridaKahlo-øyebryn :D

Godt å se at mannen kan :D Han er jo super! Bra at dere tok med fremmedvofsen hjem, jeg ville gjort det jeg også (og nektet min kjære å ringe dyreredningstjenesten for å hente vofsen :p)

Håper vi sees snart!

Stooor klem

fillifjong

05.02.2011 kl.14:18

dumpet tilfeldigvis innom bloggen din, og jeg ler meg ihjel, du skriver så utrolig bra ! du har fått en fast ny leser !

du virker super edgy og heldigvis litt annerledes enn en typisk rosa-blogger. Så kosli at du skal bli mamma ! og kjærsten din skal bli far. selfølgelig.

Inspirato.blogg.no

05.02.2011 kl.23:19

fillifjong:

Takk for dagens fineste bloggkommentar! Velkommen som fast leser. Kan ikke gi noen garanti mot hjernesvinn mens du følger med, men skal gjøre mitt beste for å utlevere unyttig informasjon så ofte som mulig. :-)

Snart Onkel Lasse

08.02.2011 kl.12:46

Det gleder mitt hjerte at du får skikk på den karen. Vi trodde jo slett ikke at han var brukendes til stort annet enn å rive i girspaker og sladde drøye svinger på våt asfalt. Men, du viser igjen geniale sider Mona, du løfter fram det vakre i vår venn. Og, glemte jeg å nevne? Jeg vil gjerne at dere kobler inn auto-app til ovnen, slik at ca 20 minutter før leiligheten lukter som en våryr Kinarestaurant og vårrullene triller mulattbrune ut av ovnen, så tikker det en invitasjon inn på min mobil hvor det står: " Du er invitert på prøvegnafsing i vårt lille rede ASAFP (F=Fuck'n)! :-D

Inspirato.blogg.no

08.02.2011 kl.13:20

Snart Onkel Lasse:

Ha ha. Kjære Onkel Lasse. Vi skal selvfølgelig fikse en autotimer på vårrullseansen til neste gang. Beklager svikt i rutinene. Vil du ha kylling eller vegetar? Ps. De stekes faktisk i olje, ikke ovn. Dette hadde du visst hadde du vært på plass sist. Du lærer nok snart vårrull du også.

Den kjære multikunnskapsrike manneskapningen jeg bor med kan selvfølgelig mye mer enn å kjøre racerbil. Trodde du forresten du noen sinne ville se han teste lufttrykket i dekkene til barnevogna? Haha. Det har jeg bevitnet! 2,2 bar! :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits