Jobb: Være kreativ og produktiv hver dag..?

I 4 år har jeg drevet eget firma, og hatt mange forskjellige jobber innenfor foto, grafisk design, div. reklamejobber og illustrasjon. Det har vært en kjempefin reise med mange ulike type kunder og mennesker som jeg ikke hadde truffet ellers. Tidligere hadde jeg kontor i Bergen, men så flyttet jeg til Oslo for et år siden og da var plutselig hverdagen litt mer mobil... Uansett har jeg virkelig fått brynt meg på å fylle ulike roller i arbeidssammenheng!

 

Min største kunde har jeg jobbet fast med siden oppstart. Firmaet er et holdingselskap som driver ulike restauranter og barer, så jeg har hatt mye med utelivsbransjen å gjøre - både gjennom foto, web, grafikk og markedsføring. Etter stadig økende oppdragsmengde synes både jeg og oppdragsgiver at det var på tide å lage litt tettere samarbeid. Dermed flyttet jeg inn på hovedkontoret og jobber nå daglig med holdingselskapet som eier bla. Jacob Aall Brasserie & Bar. Det har vært gøy å følge bedriften siden dens tidlige dager som et lite brasserie på Majorstua, til å nå også ha stor avdeling på Aker Brygge, Bergen og Fredrikstad. Og ikke minst planleggingen av åpning av flere steder og utvikling av et konsept.

Dette er en typisk uke på kontoret. Jeg er så heldig at jeg får jobbe med det jeg liker å gjøre på fritiden; Jeg får tegne, fotografere, kose meg med Photoshop og Illustrator med en kopp te ved siden av, utforme typografi og reklamemateriell... :-)

Fram med blyanter og skissebøker.

FInt å ha et bibliotek av ulik grafikk som vi bruker til markedsføring, annonsering og annet :-)

Annonsemateriell på produksjonsstadiet :-)

Deretter produksjon av menyer og trykksaker til restaurantene...

Etter man har relansert logoen som nå er håndlaget og deretter vektorisert, er det gøy å se den preget inn i de nye skinnmenyene og uniformene. Generelt alltid gøy å se ting på trykk!

Fotografering må også til! Matfoto, stemningsfoto og annen knask! Ut på tur, aldri sur :-)

Medbragt kjæreste på photoshoot - som selskap, assistent og frontfigur :-D (Ja, du er veldig fin i kafévinduet!)Og så er det aldri feil å få spise opp all den deilige maten etterpå! Nam nam!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits